
Спеції довершують смак будь-які страви і додають продуктам нові акценти. Але у випадку з м'ясо, варто діяти досить обережно. Далеко не всі спеції позитивно впливають на смак м'яса, передають Патріоти України.
Тому редакція FoodOboz розповість, яка спеція зіпсує смак м'яса. Багато людей досить часто її використовують. М'ясні страви змінюють свій смак в гірший бік з цією спецією. Особливо це відчувається, коли суп або рагу стоять в приготованому вигляді вже певний час. Мова про лаврове листя.
В чому причина
Лаврове листя робить страви трохи гіркими. Не у всіх випадках це доречно. Якщо ви готуєте, наприклад, м'ясну підливу, її смак повинен бути насичений і достатньо пряний. Лаврове листя може перебити ефект інших прянощів. В більшості випадків, м'ясу для вдалого смаку достатньо трохи перцю та солі. Особливо, якщо це шашлик.
Традиційний чи сучасний, великий чи компактний - кожен із нас по-своєму уявляє дім мрії. Психологи стверджують: вибір житла може багато розповісти про характер, цінності та стиль життя людини, передають Патріоти України. Подивіться на запропоновані буд...
Багато водіїв лише нещодавно звернули увагу на, здавалося б, дрібну деталь автомобілів - чорні цятки по краях лобового скла. Хоча вони є майже в кожній машині, їхнє справжнє призначення довгий час залишалося непоміченим. Про це повідомило видання Expre...