Не додавайте цю спецію до м'яса! Смак продукту зіпсується

Спеції довершують смак будь-які страви і додають продуктам нові акценти. Але у випадку з м'ясо, варто діяти досить обережно. Далеко не всі спеції позитивно впливають на смак м'яса, передають Патріоти України.

Тому редакція FoodOboz розповість, яка спеція зіпсує смак м'яса. Багато людей досить часто її використовують. М'ясні страви змінюють свій смак в гірший бік з цією спецією. Особливо це відчувається, коли суп або рагу стоять в приготованому вигляді вже певний час. Мова про лаврове листя.

В чому причина

Лаврове листя робить страви трохи гіркими. Не у всіх випадках це доречно. Якщо ви готуєте, наприклад, м'ясну підливу, її смак повинен бути насичений і достатньо пряний. Лаврове листя може перебити ефект інших прянощів. В більшості випадків, м'ясу для вдалого смаку достатньо трохи перцю та солі. Особливо, якщо це шашлик.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...