Спеції довершують смак будь-які страви і додають продуктам нові акценти. Але у випадку з м'ясо, варто діяти досить обережно. Далеко не всі спеції позитивно впливають на смак м'яса, передають Патріоти України.
Тому редакція FoodOboz розповість, яка спеція зіпсує смак м'яса. Багато людей досить часто її використовують. М'ясні страви змінюють свій смак в гірший бік з цією спецією. Особливо це відчувається, коли суп або рагу стоять в приготованому вигляді вже певний час. Мова про лаврове листя.
В чому причина
Лаврове листя робить страви трохи гіркими. Не у всіх випадках це доречно. Якщо ви готуєте, наприклад, м'ясну підливу, її смак повинен бути насичений і достатньо пряний. Лаврове листя може перебити ефект інших прянощів. В більшості випадків, м'ясу для вдалого смаку достатньо трохи перцю та солі. Особливо, якщо це шашлик.
Якщо зранку ви вирішили приготувати собі бутерброд, але помітили, що ваш хліб зачерствів – не біда. Існує досить багато методів, слідуючи яким, можна повернути цьому продукту його свіжість без жодного ризику для власного здоров’я, передають Патріоти Ук...
Для смачного молочного коктейлю не треба використовувати порошкові інгредієнти, ароматизатори та підсилювачі смаку. Щоб напій був смачним, потрібно дотримуватися певних правил. Про них поговоримо далі, передають Патріоти України. Для приготування кокте...