Не кидайте їх у раковину! Названо речі, які найбільше забивають каналізацію

Часом навіть незначне засмічення каналізації досить складно усунути. Тому краще уникати закупорення труб, а для цього варто знати, які речі ніколи не можна кидати в раковину, передають Патріоти України.

Глиняні маски для обличчя

Вони можуть спричинити достатньо серйозної шкоди вашій каналізації. Коли залишки стікають по трубам, це може спричинити справжній хаос, особливо, якщо ви вже змивали в раковину інші продукти, які залишилися в трубах. Тому краще змити глиняну маску з обличчя за допомогою вологої серветки, а потім просто сполоснути шкіру.

Кавова гуща

Хоча з першого погляду може здатися, що цей продукт є цілком безпечним для каналізації, однак кавову гущу краще не зливати в раковину. Вона може спричиняти суттєве засмічення і закупорки, з якими дуже важко впоратися. Тому перед тим як вимивати кавоварку в раковині, обов'язково викиньте всю гущу в смітник.

Будь-яка олія

Олія твердне під час охолодження, а це означає, що вона може спричинити серйозні проблеми з каналізацією, якщо виливати цей продукт у раковину часто. Експерти стверджують, що це стосується не лише олії, яку ми використовуємо в кулінарії, але й косметичної.

Мед

З часом мед також кристалізується і стає твердим. Тому дуже важливо не допускати, щоб цей продукт потрапляв у каналізацію чи труби. Там він може роками накопичуватися і спричинити дуже великі проблеми.

Сода

Може здатися дивним, адже сода часто використовується як натуральний засіб для прибирання в оселі, чищення різноманітних поверхонь. Але вона може спричинити певні незручності. Більше того, сода є природним абразивом, а тому з часом може пошкодити труби.

Все просто! Як почистити молоду картоплю за дві хвилини - поради досвідчених господинь

п’ятниця, 28 червень 2024, 8:12

Багато господинь не люблять чистити молоду картоплю. Є різні способи чистки. Всім відомо, що руки після чищення завжди темніють й свіжий манікюр може швидко зіпсуватися, передають Патріоти України. Тому більшість чистять картоплю у рукавичках. Її можн...

Це справді працює! ТОП-5 кулінарних лайфхаків, які допоможуть приготувати соковите та ніжне м’ясо

п’ятниця, 28 червень 2024, 7:12

М’ясо є досить вимогливим продуктом у плані приготування: буквально пара помилок можуть стати причиною того, що замість апетитного та ніжного м’яса нам доведеться давитися сухою та жорсткою "підошвою", передають Патріоти України. Є перевірені хитрощі, ...