
Достатньо врахувати лише один нюанс, щоб страва з яловичини стала справжнім задоволенням для смакових рецепторів, передають Патріоти України.
Яловичину не люблять готувати недосвідчені господині. Страва виходить жорсткою, як гума, тому вибір роблять на користь свинини чи курки.
Але досить виправити одну помилку, яку роблять на початку приготування. Тоді не доведеться відмовлятися від улюбленої страви через очікування невдачі.
Корінь проблеми лежить у неправильній попередній обробці. Досвідчені кулінари рекомендують наперед підготувати м’ясо.
Наприклад, плануючи готування на завтра, яловичину перекладають із морозилки в холодильник увечері.
М’ясо укладають не в миску, а в друшляк, який ставлять у глибокий посуд. Важливо, щоб яловичина не стикалася з водою, яка буде накопичуватись в міру розморожування. Додатково м’ясо обертають у паперовий рушник на час розморожування.
Завдяки цьому трюку страва з яловичини вийде м’якшою, не буде асоціацій із «гумою». Закріпить результат маринад, виготовлений з ківі чи ананаса.
Рушники - один із найважливіших предметів домашнього вжитку, якими ми користуємося щодня. З часом вони втрачають м’якість і можуть неприємно пахнути навіть після прання. Але це не завжди ознака того, що їх слід викидати. Секрет довговічності - у правил...
Щоб дзеркала у будинку чи квартирі завжди блищали й не було розводів, необов'язково користуватися агресивною хімією. Можна обійтися простими підручними засобами, які використовували наші бабусі, передають Патріоти України. Сира картопля та крохмаль від...