Не робіть помилок! Чому яловичина виходить жорсткою

Достатньо врахувати лише один нюанс, щоб страва з яловичини стала справжнім задоволенням для смакових рецепторів, передають Патріоти України.

Яловичину не люблять готувати недосвідчені господині. Страва виходить жорсткою, як гума, тому вибір роблять на користь свинини чи курки.

Подробиці

Але досить виправити одну помилку, яку роблять на початку приготування. Тоді не доведеться відмовлятися від улюбленої страви через очікування невдачі.

Корінь проблеми лежить у неправильній попередній обробці. Досвідчені кулінари рекомендують наперед підготувати м’ясо.

Наприклад, плануючи готування на завтра, яловичину перекладають із морозилки в холодильник увечері.

М’ясо укладають не в миску, а в друшляк, який ставлять у глибокий посуд. Важливо, щоб яловичина не стикалася з водою, яка буде накопичуватись в міру розморожування. Додатково м’ясо обертають у паперовий рушник на час розморожування.

Завдяки цьому трюку страва з яловичини вийде м’якшою, не буде асоціацій із «гумою». Закріпить результат маринад, виготовлений з ківі чи ананаса.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як зберегти соковитість курячого філе під час смаження

середа, 28 серпень 2024, 8:15

Куряче філе незамінне джерело білку, для спортсменів та людей, які слідкують за ЗХ. Але незважаючи на багато переваг цього м’яса, у нього є суттєва вада - відчутна сухість м’яса, передають Патріоти України. Однак при правильному обсмаженні курка завжди...

Забудете про цю проблему! ТОП-5 способів, як назавжди позбутися плісняви на стінах

середа, 28 серпень 2024, 7:30

Цвіль або пліснява - серйозна проблема, яка не лише псує зовнішній вигляд вашої квартири, але й може стати загрозою для здоров'я членів родини, передають Патріоти України. Цвіль це мікроорганізм, який є одним з найдавніших на планеті Земля. Його скупче...