
Достатньо врахувати лише один нюанс, щоб страва з яловичини стала справжнім задоволенням для смакових рецепторів, передають Патріоти України.
Яловичину не люблять готувати недосвідчені господині. Страва виходить жорсткою, як гума, тому вибір роблять на користь свинини чи курки.
Але досить виправити одну помилку, яку роблять на початку приготування. Тоді не доведеться відмовлятися від улюбленої страви через очікування невдачі.
Корінь проблеми лежить у неправильній попередній обробці. Досвідчені кулінари рекомендують наперед підготувати м’ясо.
Наприклад, плануючи готування на завтра, яловичину перекладають із морозилки в холодильник увечері.
М’ясо укладають не в миску, а в друшляк, який ставлять у глибокий посуд. Важливо, щоб яловичина не стикалася з водою, яка буде накопичуватись в міру розморожування. Додатково м’ясо обертають у паперовий рушник на час розморожування.
Завдяки цьому трюку страва з яловичини вийде м’якшою, не буде асоціацій із «гумою». Закріпить результат маринад, виготовлений з ківі чи ананаса.
Зелений чай - популярний напій, що містить рослинні сполуки, які пов'язують із поліпшенням здоров'я серця. Дослідження показують, що він може навіть знижувати артеріальний тиск. Однак надмірне вживання може призвести до проблем, таких як побічні ефекти...
Коли на вулиці холодно, ми інстинктивно тягнемося до зимового чаю з лимоном, медом, малиною, імбиром або гвоздикою. Але експерти з кулінарії радять звернути увагу на менш очевидний, але надзвичайно ефективний інгредієнт - ваніль, передають Патріоти Укр...