Достатньо врахувати лише один нюанс, щоб страва з яловичини стала справжнім задоволенням для смакових рецепторів, передають Патріоти України.
Яловичину не люблять готувати недосвідчені господині. Страва виходить жорсткою, як гума, тому вибір роблять на користь свинини чи курки.
Але досить виправити одну помилку, яку роблять на початку приготування. Тоді не доведеться відмовлятися від улюбленої страви через очікування невдачі.
Корінь проблеми лежить у неправильній попередній обробці. Досвідчені кулінари рекомендують наперед підготувати м’ясо.
Наприклад, плануючи готування на завтра, яловичину перекладають із морозилки в холодильник увечері.
М’ясо укладають не в миску, а в друшляк, який ставлять у глибокий посуд. Важливо, щоб яловичина не стикалася з водою, яка буде накопичуватись в міру розморожування. Додатково м’ясо обертають у паперовий рушник на час розморожування.
Завдяки цьому трюку страва з яловичини вийде м’якшою, не буде асоціацій із «гумою». Закріпить результат маринад, виготовлений з ківі чи ананаса.
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...