Якщо вживати свинину в помірній кількості, організм отримує користь, передають Патріоти України.
Заповнюється дефіцит магнію та цинку. Саме ці мікроелементи позитивно впливають на серцево-судинну систему.
Однак є момент, який може змусити вас відмовитись від страви. Йдеться про надмірну жорсткість м’яса.
Саме такою страва виходить у багатьох недосвідчених господинь. Пов’язано це з тим, що кулінари-початківці припускаються чотирьох помилок.
Застосування солі
Використовувати цю спецію бажано лише наприкінці приготування страви. Свинину потрібно солити у сковороді, після чого зменшити вогонь і накрити кришкою.
А ось використання солі на початку обсмажування м’яса, а тим більше до термічної обробки продукту, є прикрою помилкою.
Слабкий вогонь
Обсмажування свинини має здійснюватися на сильному вогні. Тільки в цьому випадку можна бути впевненим у тому, що страва збереже в собі соки за рахунок швидкого утворення скоринки.
Зменшити вогонь можна лише завершальному етапі приготування.
Велика кількість м’яса
Незважаючи на бажання заощадити час, смажити одразу багато свинини на одній сковороді не варто.
Бажано розділити страву на порції і викладати шматочки на сковорідку по черзі.
А от якщо викласти одразу все м’ясо, то виділяється багато рідини. Внаслідок цього обсмажування «перетвориться» на тушкування.
Мало олії
Жаліти рослинне масло не треба. Якщо ви хочете отримати смачну страву, сковорідку потрібно залити досить рясно.
Однак потрібно враховувати сильний вогонь і бути готовим до того, що олія може стріляти.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...