Якщо вживати свинину в помірній кількості, організм отримує користь, передають Патріоти України.
Заповнюється дефіцит магнію та цинку. Саме ці мікроелементи позитивно впливають на серцево-судинну систему.
Однак є момент, який може змусити вас відмовитись від страви. Йдеться про надмірну жорсткість м’яса.
Саме такою страва виходить у багатьох недосвідчених господинь. Пов’язано це з тим, що кулінари-початківці припускаються чотирьох помилок.
Застосування солі
Використовувати цю спецію бажано лише наприкінці приготування страви. Свинину потрібно солити у сковороді, після чого зменшити вогонь і накрити кришкою.
А ось використання солі на початку обсмажування м’яса, а тим більше до термічної обробки продукту, є прикрою помилкою.
Слабкий вогонь
Обсмажування свинини має здійснюватися на сильному вогні. Тільки в цьому випадку можна бути впевненим у тому, що страва збереже в собі соки за рахунок швидкого утворення скоринки.
Зменшити вогонь можна лише завершальному етапі приготування.
Велика кількість м’яса
Незважаючи на бажання заощадити час, смажити одразу багато свинини на одній сковороді не варто.
Бажано розділити страву на порції і викладати шматочки на сковорідку по черзі.
А от якщо викласти одразу все м’ясо, то виділяється багато рідини. Внаслідок цього обсмажування «перетвориться» на тушкування.
Мало олії
Жаліти рослинне масло не треба. Якщо ви хочете отримати смачну страву, сковорідку потрібно залити досить рясно.
Однак потрібно враховувати сильний вогонь і бути готовим до того, що олія може стріляти.
Автомобілі з автоматичною трансмісією значно зручніші для водіння, ніж з механікою. Проте, за неправильного використання, вони можуть витрачати більше пального. Експерти стверджують: якщо дотримуватися кількох простих правил, можна зменшити витрати пал...
Ось список продуктів, які покращують самопочуття влітку, допомагають легше переносити спеку, підтримують водний баланс, дають енергію й навіть покращують настрій, передають Патріоти України.