
Зазвичай при приготуванні котлет використовують змішаний фарш – свинину і яловичину.
Однак іноді господині мають бажання виявити оригінальність та урізноманітнити своє меню.
Цікавою стравою можна назвати печінкові котлети. Вони не такі популярні, як “класичні”, але також дуже смачні, а також корисні.
Але іноді під час їх приготування виникає проблема: страва не завжди зберігає форму, внаслідок чого вона розпадається прямо на сковороді.
Якої помилки припускаються домогосподарки
Котлети розпадаються через неправильне співвідношення інгредієнтів.
При готуванні котлет з печінки використовують борошно. Його додають, щоб «скріпити» фарш.
Не потрібно його шкодувати. Однак надлишок цього продукту негативно позначиться на страві.
На кілограм печінки має бути додано 1-2 столові ложки борошна.
Ви можете додати манку в якості скріплюючого матеріалу.
Якщо картопля додається до фаршу, то співвідношення повинно бути таким: одна середня картоплина на 400 грам печінки.
Килими у відтінках природи стали справжнім трендом інтер'єру 2025 року, адже вони роблять оселю красивою і затишною, передають Патріоти України. Але для того, щоб претендувати на право називатися по-справжньому трендовою річчю, килим повинен відповіда...
Через війну та постійні відключення світла більшість українок намагаються економно використовувати час та інші ресурси, і «вбивати одним пострілом» кількох зайців - тобто, виконувати одночасно кілька справ. До прикладу, приймати душ під час роботи прал...