Не робіть так! Помилка, через яку печінкові котлети розпадаються

Зазвичай при приготуванні котлет використовують змішаний фарш – свинину і яловичину.

Однак іноді господині мають бажання виявити оригінальність та урізноманітнити своє меню.

Цікавою стравою можна назвати печінкові котлети. Вони не такі популярні, як “класичні”, але також дуже смачні, а також корисні.

Подробиці

Але іноді під час їх приготування виникає проблема: страва не завжди зберігає форму, внаслідок чого вона розпадається прямо на сковороді.

Якої помилки припускаються домогосподарки

Котлети розпадаються через неправильне співвідношення інгредієнтів.

При готуванні котлет з печінки використовують борошно. Його додають, щоб «скріпити» фарш.

Не потрібно його шкодувати. Однак надлишок цього продукту негативно позначиться на страві.

На кілограм печінки має бути додано 1-2 столові ложки борошна.

Ви можете додати манку в якості скріплюючого матеріалу.

Якщо картопля додається до фаршу, то співвідношення повинно бути таким: одна середня картоплина на 400 грам печінки.

Джерело: ПростоВей

Секрет італійців: Чому варто пити каву з лимоном щоранку

середа, 13 серпень 2025, 18:45

Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...

Кава натщесерце: Як вона впливає на ваш кишківник - наукове пояснення

середа, 13 серпень 2025, 18:12

Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...