Зазвичай при приготуванні котлет використовують змішаний фарш – свинину і яловичину.
Однак іноді господині мають бажання виявити оригінальність та урізноманітнити своє меню.
Цікавою стравою можна назвати печінкові котлети. Вони не такі популярні, як “класичні”, але також дуже смачні, а також корисні.
Але іноді під час їх приготування виникає проблема: страва не завжди зберігає форму, внаслідок чого вона розпадається прямо на сковороді.
Якої помилки припускаються домогосподарки
Котлети розпадаються через неправильне співвідношення інгредієнтів.
При готуванні котлет з печінки використовують борошно. Його додають, щоб «скріпити» фарш.
Не потрібно його шкодувати. Однак надлишок цього продукту негативно позначиться на страві.
На кілограм печінки має бути додано 1-2 столові ложки борошна.
Ви можете додати манку в якості скріплюючого матеріалу.
Якщо картопля додається до фаршу, то співвідношення повинно бути таким: одна середня картоплина на 400 грам печінки.
В Україні правоохоронні органи почали більш суворо контролювати дотримання правил дорожнього руху, зокрема щодо проїзду пішохідних переходів. Водії, які не надають переваги пішоходам, можуть бути оштрафовані за порушення цього важливого правила. Про це...
23 лютого (8 березня за старим стилем) вірян відзначають день пам'яті священномученика Полікарпа, єпископа Смирнського. Крім того відзначається Тиждень м'ясопусний, про Страшний суд. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Прохора, чудотв...