
Зазвичай при приготуванні котлет використовують змішаний фарш – свинину і яловичину.
Однак іноді господині мають бажання виявити оригінальність та урізноманітнити своє меню.
Цікавою стравою можна назвати печінкові котлети. Вони не такі популярні, як “класичні”, але також дуже смачні, а також корисні.
Але іноді під час їх приготування виникає проблема: страва не завжди зберігає форму, внаслідок чого вона розпадається прямо на сковороді.
Якої помилки припускаються домогосподарки
Котлети розпадаються через неправильне співвідношення інгредієнтів.
При готуванні котлет з печінки використовують борошно. Його додають, щоб «скріпити» фарш.
Не потрібно його шкодувати. Однак надлишок цього продукту негативно позначиться на страві.
На кілограм печінки має бути додано 1-2 столові ложки борошна.
Ви можете додати манку в якості скріплюючого матеріалу.
Якщо картопля додається до фаршу, то співвідношення повинно бути таким: одна середня картоплина на 400 грам печінки.
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...
У собак є свої способи вираження любові, і це не завжди відбувається через очевидні жести, такі як виляння хвостом чи схвильовані привітання, передають Патріоти України. На щастя, експерти-кінологи з Pet MD виявили п'ять неочевидних ознак того, що ваш ...