Не робіть так! Що не можна додавати в каву - це зіпсує напій

Для того, щоб урізноманітнити смак кави, у неї додають безліч різноманітних компонентів. Це може бути зефір, спеції, молочні продукти, передають Патріоти України

Але далеко не всі вони роблять напій кращим і смачнішим. Тому редакція FoodOboz розповість, що не варто додавати в каву.

Шоколад з маршмеллоу

Такі компоненти забирають весь насичений кавовий аромат. Оригінальний смак кави також втрачається.

Сиропи та ароматизатори

Такі доповнення є дуже шкідливими, адже вони містять велику кількість цукру. Також, зазвичай, вони штучні і не містять натуральних компонентів.

Вершки тривалого зберіганн

Такий продукт зберігається довго через те, що в ньому багато консервантів та штучних добавок. Тому ці вершки точно зіпсують напій.

Цукор та мед

Усі ці компоненти роблять каву дуже калорійною, тому є ризик набрати зайву вагу. Мед просто насичує каву фруктозою, і після вживання такого напою одразу хочеться їсти.

Молоко

Виявляється, навіть кавою з таким доповненням захоплюватись не варто. Чашка кави з молоком виводить з організму 2-3 г кальцію. Досить жирне молоко або вершки можна додавати у каву без кофеїну.

Алкоголь

Кава певною мірою діє на серцево-судинну систему. Тому якщо ще й додати у напій віскі або коньяк – вас очікує сильний головний біль. Також, перенавантажується печінка.

Які продукти можна додати у каву

Це можуть бути цукрозамінники без фруктози, нежирні вершки. Молоко соєве, вівсяне чи кокосове. Зі спецій: кориця, кардамон, перець. Дуже вдало поєднується з кавою лимон.

Не робіть так! Названо помилки, через які розсіл у квашеній капусті стає густим

вівторок, 19 березень 2024, 9:55

Процес приготування здається на перший погляд простим і невигадливим, тому не всі припускають ймовірність помилки. Однак через деякі недоліки закуска може бути зіпсована, передають Патріоти України. Якщо ви помітили, що розсіл став занадто густим, наче...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати воду під час смаження яєчні

вівторок, 19 березень 2024, 9:13

Яєчня та омлет є, напевно, одним з найпопулярніших варіантів сніданку. Страва проста в приготуванні, а швидкість, із якою вона готується влаштовує людей, які поспішають уранці на роботу, передають Патріоти України. Проте смажене яйце не завжди виходить...