Не відірватись! Рецепт печених пиріжків на воді з варенням

Пиріжки зі смаком дитинства можна приготувати прямо зараз. Ми знайшли найпростіший і найшвидший рецепт на воді. Як начинку можна взяти фарш, твердий сир, сир, фрукти або ягоди, ну або варення, передають Патріоти України.

Печені пиріжки - рецепт

Масло обов'язково має бути холодним – його краще дістати з холодильника безпосередньо перед приготуванням. Вода має бути крижаною - попередньо її можна поставити в морозилку, але не доводити до застигання.

Інгредієнти:

  • 230 г борошна
  • 1 ч. л. цукру
  • 1/2 ч. л. солі
  • 150 г вершкового масла
  • яйце
  • 50 г крижаної води
  • варення

Спосіб приготування:

  1. Масло нарізаємо кубиками, додаємо цукор, сіль, борошно та олію. Перемішуємо, розминаючи руками чи роздавлюючи вилкою. Зробити це треба швидко, щоб масло не встигла нагрітися.
  2. Заливаємо воду та замішуємо тісто.
  3. Ділимо його на дві частини, сформувавши коржики завтовшки 1 см.
  4. Заворачуємо коржики харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на годину.
  5. Через час розкочуємо коржики між двох листів пергаменту, щоб воно не липло, завтовшки 2 мм.
  6. Вирізаємо з тіста кола, на одну половину викладаємо варення і накриваємо другою половиною, добре заліпивши кінці.
  7. На кожному пиріжку зверху робимо проколи вилкою.
  8. Розбиваємо яйце в мисці, перебиваємо і змащуємо їм пиріжки.
  9. Випікаємо до рум'яності в розігрітій до 200 градусів духовці

Кава може вбивати! Кому категорично заборонено цей напій

четвер, 17 липень 2025, 23:10

Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...

Соя - продукт, якого бояться дарма: Чому її варто додати до раціону

четвер, 17 липень 2025, 19:05

Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...