
Зручність цієї страви в тому, що ви легко можете приготувати котлети з запасом, щоб вистачило на цілий тиждень. А смакують вони неймовірно з будь-якими гарнірами, зазначають Патріоти України.
Почистьте та дуже дрібно поріжте цибулю. Щоб не плакати, потримайте їх перед цією операцією в холодильнику.
Викладіть фарш у каструльку, додайте вершки, сіль, перець, яйце, сухарі та половину порізаної цибулі. Як слід вимішайте.
Інгредієнти
Розігрійте на великому вогні сковороду, змащену олією, сформуйте руками невеличкі котлетки потрібного вам розміру та обсмажте з двох боків до золотистого кольору, але не до готовності. Обсмажені котлети перекладайте в глибоку форму для випікання.
Тим часом розігрійте духовку до 180 градусів. Коли усі котлети вже обсмажені, у тій же сковороді злегка обсмажте решту цибулі та порізаний смужками болгарський перець.
Коли перець пустить сік, додайте томатну пасту та соєвий соус. Злегка потушкуйте суміш, а тоді вилийте в посудину до котлеток. Долийте в посудину окропу, щоб вода майже вкрила котлети, а тоді відправляйте форму в духовку. Випікайте котлетки 40 хвилин. Готові котлети з соусом подавайте з відварним рисом, гречкою, пюре або кускусом.
Господині слідкують за чистотою холодильника та піклуються про відсутність неприємних запахів у ньому. Але чи замислювалися ви, чому вода накопичується всередині вашого холодильника? Виявляється, що за це відповідає один невеликий компонент. Його слід ...
15 листопада за новим календарем (28 листопада за старим) - день пам'яті святих Гурія, Самона і Авіви, які жили в III-IV століттях, і святого Паїсія Величковського, родом з України. 15 листопада розпочинається Різдвяний піст (в народі - Пилипівка.- ПУ)...