Котлети з фаршу — одна з тих традиційних страв, які з кожним роком завойовують все більше прихильників. Вони смачні, прості та швидкі в приготуванні. Котлети чудово смакують як гарячими, так і холодними. Однак іноді одна маленька помилка може призвести до того, що фарш зіпсується. Тож як приготувати котлети, щоб вони вийшли смачними та соковитими, розповіли у виданні beszamel.se.pl.
Секрет приготування гарних котлет криється вже на етапі складання списку інгредієнтів. Згідно з деякими рецептами, до м'ясної суміші потрібно додавати замочені панірувальні сухарі. Ось тут і криється секрет. Багато хто замочує панірувальні сухарі у воді, що руйнує структуру м'яса, і котлети можуть розвалюватися при смаженні на сковороді. Крім того, фарш починає виділяти неприємний і неапетитний аромат. Панірувальні сухарі для котлетного фаршу обов'язково потрібно замочувати в молоці.
Що додати у фарш, щоб він не був жорстким? Це теж можна зробити. Жорсткий фарш для котлет — це результат одночасного додавання розмоченого цільного хліба та панірувальних сухарів. Виберіть один інгредієнт — панірувальні сухарі або цільні скибки, розмочені в молоці.
Одним з інгредієнтів фаршу для котлет є цибуля. Подрібнену цибулю потрібно попередньо обсмажити на олії або вершковому маслі, щоб вона віддала весь свій аромат, який потім перейме м'ясо. Таким нехитрим способом фарш вийде на смак, як у бабусі.
Котлети з фаршу смажимо на рослинній олії, яка має бути дуже гарячою. Так фарш рівномірно просмажиться і стане хрустким зверху та м'яким і соковитим в середині. Гаряча олія не дасть котлетам просочитися жиром. Інша помилка — недостатньо розігріти олію. Якщо олія буде занадто холодною, котлети вийдуть сухими і вберуть весь жир зі сковороди.
Смаження котлет на сковороді вимагає ще однієї важливої поради. Не слід смажити занадто багато котлет одночасно. Температура на сковороді знизиться, м'ясо просочиться жиром, і котлети просмажаться нерівномірно.
Чи може ваш улюблений аромат відкрити щось несподіване про вас самих? Так! Згідно з психологами, наш вибір запаху - це не лише справа смаку, а й глибокий сигнал про те, ким ми є всередині. Оберіть один із п’яти ароматів і прочитайте, що він говорить пр...
Ви навіть не здогадуєтесь, але вже на старті польоту дратуєте екіпаж літака. І ні, справа не у черзі до туалету. Колишня бортпровідниця Emirates поділилась, що дві речі пасажири роблять постійно - і це просто виводить з себе весь екіпаж, передають Патр...