Котлети з фаршу — одна з тих традиційних страв, які з кожним роком завойовують все більше прихильників. Вони смачні, прості та швидкі в приготуванні. Котлети чудово смакують як гарячими, так і холодними. Однак іноді одна маленька помилка може призвести до того, що фарш зіпсується. Тож як приготувати котлети, щоб вони вийшли смачними та соковитими, розповіли у виданні beszamel.se.pl.
Секрет приготування гарних котлет криється вже на етапі складання списку інгредієнтів. Згідно з деякими рецептами, до м'ясної суміші потрібно додавати замочені панірувальні сухарі. Ось тут і криється секрет. Багато хто замочує панірувальні сухарі у воді, що руйнує структуру м'яса, і котлети можуть розвалюватися при смаженні на сковороді. Крім того, фарш починає виділяти неприємний і неапетитний аромат. Панірувальні сухарі для котлетного фаршу обов'язково потрібно замочувати в молоці.
Що додати у фарш, щоб він не був жорстким? Це теж можна зробити. Жорсткий фарш для котлет — це результат одночасного додавання розмоченого цільного хліба та панірувальних сухарів. Виберіть один інгредієнт — панірувальні сухарі або цільні скибки, розмочені в молоці.
Одним з інгредієнтів фаршу для котлет є цибуля. Подрібнену цибулю потрібно попередньо обсмажити на олії або вершковому маслі, щоб вона віддала весь свій аромат, який потім перейме м'ясо. Таким нехитрим способом фарш вийде на смак, як у бабусі.
Котлети з фаршу смажимо на рослинній олії, яка має бути дуже гарячою. Так фарш рівномірно просмажиться і стане хрустким зверху та м'яким і соковитим в середині. Гаряча олія не дасть котлетам просочитися жиром. Інша помилка — недостатньо розігріти олію. Якщо олія буде занадто холодною, котлети вийдуть сухими і вберуть весь жир зі сковороди.
Смаження котлет на сковороді вимагає ще однієї важливої поради. Не слід смажити занадто багато котлет одночасно. Температура на сковороді знизиться, м'ясо просочиться жиром, і котлети просмажаться нерівномірно.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...