Термін придатності товарів залежить від низки чинників, найважливіший момент - умови зберігання. При правильних діях продукти довше залишатимуться свіжими. І якщо багато які з них варто прибрати в холодильник, то зберігати інші продукти харчування, а саме хліб, слід інакше, передають Патріоти України.
Ми часто купуємо хліб, більшість вживає його щодня, тому дуже важливо зберігати його в оптимальному стані. Про нюанси при зберіганні хліба розповідає видання Express.
Тож як зберегти хліб дивовижно м’яким і свіжим, щоб він не почав черствіти і покриватися пліснявою? По-перше, не варто зберігати хліб у холодильнику. Випічку краще помістити у шафу. Якщо покласти хліб у холодильник, він черствіє приблизно в шість разів швидше. На цей процес впливає низька температура. При кімнатній температурі очерствіння не настане так швидко.
По-друге, для більш тривалого зберігання ви можете скористатися простим лайфхаком. Заморожування хліба – ще один варіант збереження цього популярного продукту харчування. Важливий нюанс: перед нарізкою хліб повинен повністю охолонути, щоб він не став сирим або запліснявілим. Нарізка заздалегідь полегшить вам життя в майбутньому, тому що вам не доведеться витрачати час на розморожування всього буханця.
Можна загорнути буханець у харчову плівку, а потім знову у фольгу або папір для заморожування. З’їсти хліб потрібно протягом шести місяців після заморозки. До речі, розморозити випічку можна в тостері або просто залишивши на полиці на ніч.
Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...
Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...