Ніколи не зберігайте так хліб! Зачерствіє у шість разів швидше

Термін придатності товарів залежить від низки чинників, найважливіший момент - умови зберігання. При правильних діях продукти довше залишатимуться свіжими. І якщо багато які з них варто прибрати в холодильник, то зберігати інші продукти харчування, а саме хліб, слід інакше, передають Патріоти України.

Ми часто купуємо хліб, більшість вживає його щодня, тому дуже важливо зберігати його в оптимальному стані. Про нюанси при зберіганні хліба розповідає видання Express.

Тож як зберегти хліб дивовижно м’яким і свіжим, щоб він не почав черствіти і покриватися пліснявою? По-перше, не варто зберігати хліб у холодильнику. Випічку краще помістити у шафу. Якщо покласти хліб у холодильник, він черствіє приблизно в шість разів швидше. На цей процес впливає низька температура. При кімнатній температурі очерствіння не настане так швидко.

По-друге, для більш тривалого зберігання ви можете скористатися простим лайфхаком. Заморожування хліба – ще один варіант збереження цього популярного продукту харчування. Важливий нюанс: перед нарізкою хліб повинен повністю охолонути, щоб він не став сирим або запліснявілим. Нарізка заздалегідь полегшить вам життя в майбутньому, тому що вам не доведеться витрачати час на розморожування всього буханця.

Можна загорнути буханець у харчову плівку, а потім знову у фольгу або папір для заморожування. З’їсти хліб потрібно протягом шести місяців після заморозки. До речі, розморозити випічку можна в тостері або просто залишивши на полиці на ніч.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...