Оберіть містичний атрибут і дізнайтеся, які зміни очікують вас цієї осені. Психологічний тест

Руни - досить містичний атрибут, але зображення, яке на них намальоване, може підказати, куди рухається ваша підсвідомість. Пропонуємо пройти короткий психологічний тест, передають Патріоти України.

Оберіть зображення, яке вам найбільше сподобалося.

Результати

Руна 1. Вас очікує фінансове благословіння. Ви плідно працювали й нарешті отримаєте за це винагороду. Можна навіть сказати, що ви “купатиметеся в грошах”, тому настав час себе побалувати.

Руна 2. Кардинальні зміни. Вас давно турбує якась проблема, яка ніби застрягла на місці. Ви нарешті знайдете в собі сили взяти все у свої руки та прийти до максимально правильного рішення. Осінь принесе багато щастя.

Руна 3. Ви досягнете своєї цілі. Ви вже давно працюєте над реалізацією своєї мрії й ось, настав час пожинати солодкі плоди. Також, ваші лідерські навички будуть високо оцінені, можливо вам доручать керувати якимось проєктом.

Руна 4. Безліч проблем потребують вирішення. Дійсно, цей сезон буде не легким. Справи, які ви відклали на безвік, зваляться на вас немов лавина. Буде важко, але вам допоможуть родичі або керівництво на роботі.

Руна 5. Вам потрібно зайнятися благодійністю. Лише віддаючи матеріальне, ви зможете заповнити пустоту у власному серці. Можна сказати, що осінь буде для вас порою переродження. Ви відпустите увесь негатив та налаштуєтеся на хороший лад.

Руна 6. Творчий підйом. Вас переповнюватимуть ідеї, які не даватиме вам спати. Якщо ви їх реалізуєте, вас очікує матеріальне збагачення. Дійте сміливо, але не забувайте, що перепочивати теж треба

Обережно, небезпека поруч: Як розпізнати психопатку. Серед жінок виявити діагноз набагато складніше, підкреслюють фахівці

четвер, 16 травень 2024, 5:40

Фахівці підкреслюють, що іноді складно впізнати психопатію в людині, особливо в жінок. Проте вважається, що знайдено ключову рису, яка сприятиме розпізнаванню потенційних носіїв діагнозу, повідомляє IFLScience. . Команда з Університету Нью-Мексико в А...

А ви це знали? Чому мудрі господині готують червоний борщ на старому салі

середа, 15 травень 2024, 19:20

Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...