Одне каверзне питання веде до провалу співбесіди: Як правильно на нього відповісти

Роботодавці постійно ставлять на співбесідах кавезні питання, на які важко відповісти, щоб побачити, як ви справляєтесь з труднощами та перешкодами, передають Патріоти України.

Найчастіше респондентів запитують: "Яка була ваша найбільша невдача на сьогодні і чого ви з неї навчилися?". Можуть бути й інші варіанти цього запитання, наприклад "Розкажіть нам про свою помилку" або "Як ви справляєтеся з невдачами?". Дорослим часто важко відповісти на такі запитання, тому вони не відповідають на них так добре, як могли б.

Як пише Target Jobs, ці запитання допомагають визначити вашу здатність вирішувати проблеми та рівень вашої самосвідомості. Роботодавці також розуміють, що ніхто не ідеальний. Це означає, що вам не повірять, якщо ви відповісте: "Я ніколи не помилявся". Є кращі способи успішно відповісти на запитання про невдачі та помилки.

Опишіть, що сталося, виділіть уроки, які ви засвоїли, поясніть їм, що ви зробили, щоб у майбутньому не робити такої ж помилки. Не намагайтеся звинуватити когось іншого у своїх помилках, оскільки це неймовірно поганий варіант. Замість того, щоб намагатися виправдати свою поведінку чи дії, продемонструйте, що ви усвідомлюєте свої недоліки в цій конкретній ситуації та зосередьтеся на тому, що ви зробили, щоб позбутися їх.

Коли ви визнаєте, що могли б зробити краще, роботодавець позитивно оцінює ваш потенціал. Ніколи не виправдовуйте свої помилки. Скромні хизування теж нікуди не приведуть.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...