Осушувач своїми руками: Як запобігти конденсату і плісняві в будинку

Накопичення конденсату на вікнах загострює проблему з пліснявою в будинку. Однак обидві неприємності не будуть страшні, якщо користуватися осушувачем повітря, точніше його саморобною альтернативою. Зробити осушувач можна своїми руками, пише Mirror. Так ви точно зумієте запобігти і конденсату, і плісняві в оселі, передають Патріоти України.

Якщо у вашому будинку підвищена вологість та неефективна система вентиляції, варто використати додаткові інструменти. Осушувач повітря може обійтися дорого, але є спосіб заощадити, зробивши його самостійно.

Як зробити осушувач своїми руками

Слід наповнити банку силікагелем, закрити її перфорованою кришкою — ви можете зробити це, проткнувши кришку викруткою — залишити ємність біля вікна. Змінюйте гель кожні два тижні, щоб результат був найкращим. Альтернативою для наповнення стане деревне вугілля, оскільки речовина поглинає вологу з повітря.

Зазначимо, що силікагель — це вологопоглинач, добре всім знайомий. Саме цей матеріал кладуть у невеликі пакетики в упаковку з новими предметами одягу, взуття й аксесуарами.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...