Нерідко солі починають накопичуватися в організмі і викликати хвороби нирок, печінки і суглобів. На жаль, вони помічаються досить пізно, тому варто подбати про своє здоров’я заздалегідь, передають Патріоти України.
В якості профілактики захворювань, викликаних накопиченням солей в організмі, і лікування їх на ранніх стадіях ефективно використовувати тандем лимона і петрушки.
Причин виникнення такої проблеми може бути безліч, але найпоширенішими є:
Лимон славиться концентрацією вітамінів С і Р, які зміцнюють судини, виводять з організму шкідливі речовини і допомагають в очищенні нирок від солі. Натрій і калій, що входять в багатство елементів лимона, також сприятливо впливають на роботу нирок. Тому не дивно, що нерідко рекомендують використовувати сік лимона замість солі.
Петрушка же в свою чергу володіє антиоксидантними властивостями, необхідними для омолодження і регенерації клітин нирок, а її сечогінні властивості допомагають їм швидше очищатися. Насиченість мінералами сприяють правильному функціонуванню нирок, виведенню токсинів і жиру. Бета-каротин, вітамін С і хлорофіл – ці елементи петрушки сприяють підвищенню імунітету, профілактики інфекційних захворювань і виникнення пухлин.
Симбіоз цих двох потужних інгредієнтів – ідеальне поєднання для допомоги своєму організму в дбайливому і неагресивному очищенні від солі.
Сирий лимон необхідно подрібнити в м’ясорубці разом з коренем петрушки, потім додати перемелені листочки з трохи підігрітим медом. Добре перемішати.
1 чайна ложка 3 рази на день.
Попередження: Перед вживанням потрібно відвідати УЗД, щоб виключити наявність великих каменів в нирках.
Не забувайте, самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я. Перш ніж застосовувати цей метод на практиці, проконсультуйтеся з лікарем.
Пошук простих рішень — характерна ознака сьогодення. Мінімум часу, зрозумілий склад, чіткий результат. Саме у такий логіці сформувався сучасний ритуал першого прийому їжі. І серед варіантів, які найбільше відповідають новим запитам, вирізняється гранол...
Багато людей вважають, що всі ультраоброблені продукти (УОП) шкідливі, але нове дослідження показало, що деякі з них навпаки можуть бути корисними, передають Патріоти України. Виявлено, що заморожені овочі, консервовані помідори, цільнозерновий хліб та...