Нерідко солі починають накопичуватися в організмі і викликати хвороби нирок, печінки і суглобів. На жаль, вони помічаються досить пізно, тому варто подбати про своє здоров’я заздалегідь, передають Патріоти України.
В якості профілактики захворювань, викликаних накопиченням солей в організмі, і лікування їх на ранніх стадіях ефективно використовувати тандем лимона і петрушки.
Причин виникнення такої проблеми може бути безліч, але найпоширенішими є:
Лимон славиться концентрацією вітамінів С і Р, які зміцнюють судини, виводять з організму шкідливі речовини і допомагають в очищенні нирок від солі. Натрій і калій, що входять в багатство елементів лимона, також сприятливо впливають на роботу нирок. Тому не дивно, що нерідко рекомендують використовувати сік лимона замість солі.
Петрушка же в свою чергу володіє антиоксидантними властивостями, необхідними для омолодження і регенерації клітин нирок, а її сечогінні властивості допомагають їм швидше очищатися. Насиченість мінералами сприяють правильному функціонуванню нирок, виведенню токсинів і жиру. Бета-каротин, вітамін С і хлорофіл – ці елементи петрушки сприяють підвищенню імунітету, профілактики інфекційних захворювань і виникнення пухлин.
Симбіоз цих двох потужних інгредієнтів – ідеальне поєднання для допомоги своєму організму в дбайливому і неагресивному очищенні від солі.
Сирий лимон необхідно подрібнити в м’ясорубці разом з коренем петрушки, потім додати перемелені листочки з трохи підігрітим медом. Добре перемішати.
1 чайна ложка 3 рази на день.
Попередження: Перед вживанням потрібно відвідати УЗД, щоб виключити наявність великих каменів в нирках.
Не забувайте, самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я. Перш ніж застосовувати цей метод на практиці, проконсультуйтеся з лікарем.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...