Подивіться на картинку і виберіть зображення лісових ягід, яке вам сподобалося більше за інші. Довго роздумувати не варто, адже важливі перші відчуття, передають Патріоти України.
Отож, якщо ви вибрали:
№ 1 – малина
Ви – прямолінійна й цілеспрямована людина, яка завжди намагається завершити розпочаті справи і не кидає їх на половині шляху. У вас прекрасні лідерські та організаторські здібності, разом з тим ви не дуже балакучі, так як вважаєте бесіди не по справі марною тратою часу.
№ 2 – чорниця
Вас відрізняє романтичність і креативність. Ви володієте бурхливою фантазією і часто занурюєтеся в свої думки настільки глибоко, що не помічаєте нічого навколо У вас не так багато друзів, але ви дуже цінуєте тих, хто близький вам по духу і завжди готовий прийти на допомогу. Гроші не стоять у вас на першому місці, тому ви легко можете витратити значну суму на нові книги або фарби, не замислюючись про їжу або одяг.
№ 3 – суниця
Ви – справжній екстраверт, який ні дня не може прожити без спілкування. У вас багато друзів і знайомих, з якими ви часто бачитеся. Ви не боїтеся публічних виступів, так як любите привертати до себе увагу і є чудовим оратором. Для вас важлива громадська думка, так як ви дорожите своєю репутацією.
№ 4 – брусниця
Ви не любите поспішати і до виконання будь-якого завдання підходите вдумливо і грунтовно. Вас вважають людиною, яку практично неможливо вивести з себе, настільки ви спокійні й урівноважені. Ви з задоволенням допомагаєте оточуючим, але тільки тоді, коли людині дійсно потрібна допомога. Вільний час ви влюбите проводити на природі
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...