Психологічний тест: Виберіть бика і дізнайтеся, що вам потрібно змінити в новому році

Зміни - це завжди страшно. Важко змінювати звичний уклад життя і хід думок. Але іноді це необхідно. Чи потрібно вам щось міняти і наскільки ви готові до прийдешніх змін? На всі питання відповість цікавий тест, складений практикуючими психологами, передають Патріоти України.

Постарайтеся максимально розслабитися, відключивши логічне мислення. Виберіть зображення бика, з яким у вас асоціюється сила і впевненість. Прочитайте розшифровку тесту.

Фото №1

Зміни у вашому житті давно назріли. Вони стосуються вашої роботи. Можливо, ви і не готові прямо зараз змінити компанію або сферу діяльності. Почніть з гармонізації стосунків в колективі, змініть набір звичних завдань і стилю їх вирішення. Попросіть надбавки до зарплати в кінці кінців!

Фото №2

Ви готові до змін. Вам варто змінити навколишнє оточення. Воно гальмує вас в розвитку. Можна оновити інтер’єр в будинку або квартирі. Організувати спонтанну подорож хоча б в сусіднє з вами місто. Вирішувати тільки вам.

Фото №3

Вам варто подумати про кардинальну зміну стилю, яким би нинішній не видався вам затишним і комфортним. Змініть зачіску. Оновіть гардероб. Тільки це повинні бути не просто нові речі, а прямо протилежні тим, до яких ви звикли. Джинси замініть сукнею в стилі бохо, сумку-рюкзак на клатч… Або навпаки. Ну ви зрозуміли!

Фото №4

Навіть, якщо вам здається, що у вашому особистому житті все благополучно, дещо змінити все-таки доведеться. Ваші стосунки загрузли в побуті й рутині. Струсіть їх! Як, нехай підкаже вам серце. Але їм точно не вистачає гостроти і романтики.

Секрет досвідчених господинь! Два способи зробити будь-яке м’ясо м’яким та ніжним

середа, 15 травень 2024, 6:08

Вгадати, яке м’ясо попадеться в магазині чи на ринку, майже неможливо. Хіба що ви дуже добре знаєте продавця та довіряєте йому. Якщо вам попалось тверде м’ясо, ситуацію завжди можна виправити. Як це зробити, читайте далі. Можливо, це неочікуваний кулін...

Відповідь вас може здивувати! Як часто потрібно прати кухонні рушники насправді

середа, 15 травень 2024, 5:40

Скоріш за все, ви робите це недостатньо часто. Важливо пам'ятати, що на кухонних рушниках розмножується багато бактерій. А тому їх треба правильно очищати. Якщо потрібно прибрати воду, протерти келих чи витерти руки, ми беремо кухонний рушник. Вони є н...