Псиxологічний тест, який багато розповість про ваші стосунки з близькими. Вгадайте, яка з цих сімей - несправжня?

Кажуть, що кожна людина реалізує у своїй родині ті сценарії та установки, які вона отримала в дитинстві від батьків. І, щоб злaмати якісь внутрішні бар’єри, треба дуже постаратися, передають Патріоти України.

Подивіться уважно на цю картинку і подумайте, яка з сімей менше всього схожа на справжню? Цей психологічний тест, багато розповість про ваші стосунки з близькими.

Якщо ви вибрали сім’ю №1

Ви з тих людей, хто з готовністю протягне руку допомоги в скрутну хвилину. Це ваш природний дар, який можна назвати безцінним. Ви точно знаєте, що зробити світ чистішим і кращим можна, тільки віддаючи і роблячи щасливими інших. Проте є нeбезпека перейти грань між бажанням допомогти і спробами контролювати чуже життя. Ось тут вам варто бути обережним.

Якщо ви вибрали сім’ю №2

Ви — дуже добра і чуйна людина, мрієте про стабільні і довірливі стосунки. Ваш ідеал сім’ї — любов, збережена до кінця життя, в якій подружжя поважає одне одного, щиро піклується і береже.

Сім’я і шлюб для вас важливіші за кар’єру і займають головне місце в житті. Ви радієте можливості піклуватися про когось і завжди створюєте навколо себе атмосферу тепла і щастя. Ви — вірний і надійний друг, яких небагато. Проте вашою добротою злoвживають не цілком чесні люди. Будьте обачнішими у виборі оточення, щоб уникнути душевного розчарування.

Якщо ви вибрали сім’ю №3

Для вас важливо не те, що зовні, а те, що всередині. Ви дуже вдумлива людина, яка спочатку зважує всі за і проти і тільки потім здійснює вчинок. Сім’я для вас — це союз рівних, де кожен вносить свою лепту в загальне благополуччя.

Вам важливо бути поруч з тими людьми, які вас розуміють і з якими вам цікаво поговорити. Єдине, чого вам не вистачає, — душевної теплоти і ласки. Бути різносторонньою людиною важливо, але ще важливіше дарувати любов навколишнім, не чекаючи нічого взамін.

От у чому секрет! Що можна додати в тушковану капусту, щоб страва стала смачнішою

середа, 15 травень 2024, 11:12

Приготування тушкованої капусти є процесом нескладним, проте деякі тонкощі дозволять зробити страву смачнішою та ароматною. Для того, щоб досягти потрібного результату, варто вводити до складу певні компоненти. Томатна паста. Цей продукт часто зустріча...

Краще виключити з раціону! Ось яка їжа та напої прискорюють процес старіння шкіри

середа, 15 травень 2024, 10:56

Якщо вам немає 30 років, а ви вже відчуваєте втому та певні проблеми зі здоров’ям, можливо, вам час передивитись свій раціон. Надмірне споживання нездорової їжі та зловживання алкоголем можуть призвести до прискореного старіння організму. Від чого слі...