Фудблогерка Наталя Калніна - авторка багатьох оригінальних рецептів. Раніше вона запропонувала зовсім новий салат з кабачків, а днями розповіла, як засолити рибу, щоб вийшов чудовий результат, передають Патріоти України.
За словами Калніної, така засолка риби користується популярністю серед геологів та учасників полярних експедицій, а також у оленярів. Страва ще називається «Рибне сало».
«Я люблю таке рибне сало за те, що можна наготувати про запас покласти у морозильну камеру, а потім коли потрібно дістати з морозильної камери й подати до столу, наприклад, з чорним хлібом або просто з картоплею, смачно дуже і виглядає чудово», — зазначає Наталя.
Продукти:
Скумбрія свіжоморожена — 2 шт.
Цукор — 1ст.
Сіль — 1ст.
Чорний перець — ½ ч.л. (або до смаку)
Для начинки:
Кріп — 50 — 100 г
Часник — 2зуб
Рослинна олія — 1 — 2ст.л.
Приготування :
Свіжоморожену скумбрію розморозити, видалити голову, відокремити кісточки та розділити на 4 філе.
Змішати сіль, цукор та спеції.
Посипати рибу сумішшю з усіх боків.
Порубати ножем кріп, часник і змішати з олією.
На половинку рибного філе покласти начинку, рівномірно розподілити та накрити другим філе. Потім загорнути у харчову плівку.
Те саме зробити з другим філе.
Обидві рибки покласти у холодильник на добу.
Потім прибрати у морозильну камеру. Коли риба замерзне, можна різати на шматочки та дегустувати.
Фільтри витяжки накопичують жир під час готування - це їхня основна функція. Але з часом вони настільки закупорюються, що перестають ефективно працювати, передають Патріоти України. Фахівці радять чистити витяжні фільтри кожні 2–3 місяці, а якщо ви час...
Старі подушки, синтетичні освіжувачі повітря та зношені матраци можуть отруювати ваше життя щодня, поки ви нічого не підозрюєте. Про це попереджає гастроентеролог та випускник Гарварду доктор Саураб Сетхі, який нині працює у Каліфорнії. Його відео на I...