Рисова каша або розсипчастий гарнір - два варіанти приготування крупи. Так, дійсно, в залежності від певних факторів може вийти одне або друге. Якщо сьогодні у вас в планах розсипчастий рис, тоді зверніть увагу на особливості промивання крупи. Це один з факторів, які впливають на результат, передають Патріоти України.
В крупі висока частка крохмалю. І саме це є причиною, чому крупу промивають перед приготуванням. Якщо ви теж промиваєте під краном, тоді варто знати, що це не зовсім правильні дії. Звичайна холодна вода з-під крану нездатна повністю вимити крохмаль з крупи. В результаті він злипнеться в процесі варіння. Потрібно дещо змінити промивання.
На одну склянку рису потрібно 1 л води, в якій треба розчинити столову ложку солі. Тепер в цій воді кімнатної температури промивайте рис. При потребі кількість розчину можна збільшити. Для гарантованого результату можна спочатку промити рис в холодній воді, а потім вже промити в солоному розчині. Як варіант, можна замочити на 30 хвилин. Такий метод є досить дієвим.
Професійні кухарі розкрили секрет, як приготувати ідеальну гречану кашу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Гречка – це традиційна страва практично для кожної української родини. І досвідчені господині мають свої секрети приготування цієї ...
Хоча наші мами та бабусі вчили нас викидати шкірки від овочів та фруктів, існує шість продуктів, які чистити не потрібно, адже так вони містять більше поживних речовин, корисних для нашого організму. Про це розповідають в AllRecipes, передають Патріоти...