Рисова каша або розсипчастий гарнір - два варіанти приготування крупи. Так, дійсно, в залежності від певних факторів може вийти одне або друге. Якщо сьогодні у вас в планах розсипчастий рис, тоді зверніть увагу на особливості промивання крупи. Це один з факторів, які впливають на результат, передають Патріоти України.
В крупі висока частка крохмалю. І саме це є причиною, чому крупу промивають перед приготуванням. Якщо ви теж промиваєте під краном, тоді варто знати, що це не зовсім правильні дії. Звичайна холодна вода з-під крану нездатна повністю вимити крохмаль з крупи. В результаті він злипнеться в процесі варіння. Потрібно дещо змінити промивання.
На одну склянку рису потрібно 1 л води, в якій треба розчинити столову ложку солі. Тепер в цій воді кімнатної температури промивайте рис. При потребі кількість розчину можна збільшити. Для гарантованого результату можна спочатку промити рис в холодній воді, а потім вже промити в солоному розчині. Як варіант, можна замочити на 30 хвилин. Такий метод є досить дієвим.
Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...