Хозяйки з досвідом часто солять страви "на око". Деяким продуктам потрібно зовсім небагато солі. Рибу можна посолити якомога більше, а от м’ясу потрібна помірність, інакше воно буде несмачним і жорстким. Щоб смачно приготувати рибу, важливо дотримуватися перевірених часом порад, передають Патріоти України.
У більшості випадків господині вважають за краще солити продукти практично в кінці варіння чи смаження, не боячись, що вони вберуть сіль нерівномірно. І це правильне рішення.
Кількість солі залежить від продуктів, та їх кількості. Краще при цьому використовувати сіль великого або середнього помелу, а дрібна сіль швидко роз’їсть потрібну м’якоть риби.
Ідеальний час, коли потрібно солити рибу
Солити рибу найкраще в процесі приготування, коли сіль опускається прямо в олію. Такий трюк дозволить уникнути пересолу, а риба візьме собі потрібну кількість солі – і ні грама більше.
Деякі вважають за краще натирати рибу спеціями та сіллю на 5-10 хвилин до початку готування. Такий спосіб вважається непоганим, і за такого підходу пересолити рибу вкрай складно.
Він підходить для приготування риби цілком, при смаженні шматків риби сіль краще додавати в олію.
Дрібну рибу солять у паніровці, додаючи сіль прямо в борошно.
Відчуваєте провину, навіть якщо не зробили нічого поганого? Можливо, вами маніпулюють. Психологічні маніпулятори - майстри підривати вашу впевненість і змушувати сумніватися у власних почуттях та реакціях. Вони часто використовують особливі фрази, щоб ...
З роками наш мозок, як і все тіло, зазнає природних вікових змін. Те, що ми їмо зранку, може або підтримати його роботу, або пришвидшити старіння, передають Патріоти України. Правильно підібраний сніданок здатний живити нейрони, покращувати пам’ять та ...