Здавалося б, порядок закладання продуктів у каструлю з майбутнім борщем не настільки принциповий. Однак це правило продиктоване тим, що всі продукти мають власний час, за який повинні приготуватися. Згідно з класичним рецептом, першою в каструлю вирушає капуста - овочу просто потрібно більше часу, щоб зваритися. Але є винятки. Розповідаємо про них разом із Ukr.Media, передають Патріоти України.
Якщо у вас молода капуста, її краще кидати до борщу останньою. Свіжий овоч з тоненькими листочками та великою кількістю соку вариться буквально кілька хвилин. Якщо її переварити, текстура продукту буде більше нагадувати шмарклі.
Що ж до старої картоплі, то їй, навпаки, потрібно більше часу, щоб розваритися. Тому якщо у вас саме такий коренеплід — кладіть його першим.
Якщо ви додаєте у борщ не свіжу, а квашену капусту, картоплю теж потрібно варити першою. Кислота в капусті уповільнює приготування картоплі. Тому дочекайтесь, поки картопля буде на 80-90% готовою, а тоді кладіть у каструлю капусту. Якщо у вас стара капуста, їй буде достатньо 15 хвилин на приготування. При приготуванні борщу врахуйте цей момент.
Демі Мур, яку ще називають легендою Голлівуду, здається, старіти не збирається. 62-річна зірка виглядає на 40 років без всілякого фотошопу та фільтрів. В чому секрет краси акторки, передають Патріоти України з посиланням на РБК. 7 секретів молодості Де...
Для ефективного схуднення важливо вибрати дієту, яка не тільки зменшує вагу, але й підтримує відчуття ситості. Включення білка в раціон допомагає наростити м’язову масу, що сприяє спалюванню більше калорій, а також знижує голод, допомагаючи дочекатись ...