Здавалося б, порядок закладання продуктів у каструлю з майбутнім борщем не настільки принциповий. Однак це правило продиктоване тим, що всі продукти мають власний час, за який повинні приготуватися. Згідно з класичним рецептом, першою в каструлю вирушає капуста - овочу просто потрібно більше часу, щоб зваритися. Але є винятки. Розповідаємо про них разом із Ukr.Media, передають Патріоти України.
Якщо у вас молода капуста, її краще кидати до борщу останньою. Свіжий овоч з тоненькими листочками та великою кількістю соку вариться буквально кілька хвилин. Якщо її переварити, текстура продукту буде більше нагадувати шмарклі.
Що ж до старої картоплі, то їй, навпаки, потрібно більше часу, щоб розваритися. Тому якщо у вас саме такий коренеплід — кладіть його першим.
Якщо ви додаєте у борщ не свіжу, а квашену капусту, картоплю теж потрібно варити першою. Кислота в капусті уповільнює приготування картоплі. Тому дочекайтесь, поки картопля буде на 80-90% готовою, а тоді кладіть у каструлю капусту. Якщо у вас стара капуста, їй буде достатньо 15 хвилин на приготування. При приготуванні борщу врахуйте цей момент.
Собаки відомі своєю відданістю та ласкою, але деякі породи виходять на новий рівень прив’язаності, передають Патріоти України.
Зовнішність напряму залежить від того, що ми щодня їмо. Деякі звичні продукти непомітно прискорюють процеси старіння, провокуючи запальні реакції, висипання та втрату еластичності шкіри, передають Патріоти України. Вчені й дерматологи наголошують: їжа ...