Під час приготування фаршу для котлет більшість додає у перемелене м'ясо ціле яйце. Але, виявляється, робити так не варто, передають Патріоти України.
Дехто вважає, що жовток та білок в котлетах — обов'язкові. Мовляв, без них фарш буде розвалюватися під час смаження на сковорідці, а самі котлети погано триматимуть форму.
Насправді ж, професіонали стверджують, що білка взагалі не повинно бути у фарші для котлет. Ціле яйце зробить страву надто жорсткою та сухою. Це можна пояснити тим, що і в м'ясі, і в яйцях велика кількість білків, які під час смаження поглинають вологу та згортаються.
Саме тому у фарш краще додавати лише жовток. Так котлети вийдуть соковитими, м'якими, але і не втратять форми під час смаження.
Аналогічно, досвідчені кухарі рекомендують замочувати білий хліб для фаршу не у молоці, а у звичайній воді. І знову ж таки вся справа в великій кількості білка, який лише шкодить страві.
Не варто думати, що хліб у м'ясний фарш додають лише для економії вартісного продукту. Насправді, він дуже важливий компонент. Адже саме завдяки хлібові котлети виходять соковитими, м'якими і ніжними. При цьому на 1 кг м'яса потрібно взяти не менше 250 г білого хліба, який замочують у воді.
Зверніть увагу, якщо ви готуєте котлети з яловичини або свинини без додавання курячого, індичого фаршу, потрібно додавати і білок, і жовток. Інакше котлети втратять весь сік під час приготування
Обрізання допомагає не тільки поліпшити цвітіння рослини, але і додати естетичності вашому саду. Але слід пам’ятати, що робити це можна лише в певний час протягом року, залежно від того, які рослини ростуть у вашому саду. За словами експертів, є деякі ...
Втрата ваги часто здається складною та нелегкою задачею, але правильний вибір їжі та напоїв може значно спростити цей процес. Дієтологи стверджують, що поєднання певних продуктів допоможе оптимізувати ваші зусилля в боротьбі за струнку фігуру, передают...