Під час приготування фаршу для котлет більшість додає у перемелене м'ясо ціле яйце. Але, виявляється, робити так не варто, передають Патріоти України.
Дехто вважає, що жовток та білок в котлетах — обов'язкові. Мовляв, без них фарш буде розвалюватися під час смаження на сковорідці, а самі котлети погано триматимуть форму.
Насправді ж, професіонали стверджують, що білка взагалі не повинно бути у фарші для котлет. Ціле яйце зробить страву надто жорсткою та сухою. Це можна пояснити тим, що і в м'ясі, і в яйцях велика кількість білків, які під час смаження поглинають вологу та згортаються.
Саме тому у фарш краще додавати лише жовток. Так котлети вийдуть соковитими, м'якими, але і не втратять форми під час смаження.
Аналогічно, досвідчені кухарі рекомендують замочувати білий хліб для фаршу не у молоці, а у звичайній воді. І знову ж таки вся справа в великій кількості білка, який лише шкодить страві.
Не варто думати, що хліб у м'ясний фарш додають лише для економії вартісного продукту. Насправді, він дуже важливий компонент. Адже саме завдяки хлібові котлети виходять соковитими, м'якими і ніжними. При цьому на 1 кг м'яса потрібно взяти не менше 250 г білого хліба, який замочують у воді.
Зверніть увагу, якщо ви готуєте котлети з яловичини або свинини без додавання курячого, індичого фаршу, потрібно додавати і білок, і жовток. Інакше котлети втратять весь сік під час приготування
Бортпровідники часто стикаються з однією з найпоширеніших проблем на борту літаків - пасажири забувають закривати двері туалету. Це відбувається як під час користування приміщенням, так і після нього, повідомляють досвідчені члени екіпажу, які побажали...
Перше враження можна справити лише один раз. Другого шансу не буде. Але як зробити його по-справжньому незабутнім - на співбесіді, побаченні чи світській зустрічі, передають Патріоти України. Будьте цікавими Люди запам’ятовують тих, хто їм цікавий. Не...