Той факт, що пельмені приготовлені вдома ще не є гарантією того, що вони будуть смачними, передають Патріоти України.
Іноді магазинний напівфабрикат має набагато яскравіший і виражений смак, хоча їхній склад залишає «бажати кращого». Звичайно, такий стан справ не може не турбувати господиню, яка стільки сил і часу витратила на приготування цієї страви.
Щоб пельмені завжди вдавалися, треба дотримуватися кількох правил, про які більшість не знає чи забуває
Яйця додають у фарш чи не на автоматі. Однак у випадку з пельменями це не найкращий варіант. При варінні білок яйця згортається і перетворює начинку в щільну грудку. Якщо яйця є звичним інгредієнтом, обійтися без якого неможливо, треба обмежитись жовтком.
Як і у випадку з котлетами, цибуля у пельменях тільки вітається. Однак подрібнювати її потрібно максимально дрібно. Ідеальним варіантом стане дрібна тертушка чи м’ясорубка. Допускається додавати до 10% цибулі від маси фаршу
Пельмені, до речі, теж не можна зіпсувати олією. Щоб вони вийшли соковитішими, у фарш додають трохи вершкового масла. Його слід попередньо заморозити, натерти на дрібній тертушці та додати у фарш.
Щоб пельмені зварилися одночасно, необхідно ліпити приблизно однакового розміру.
Щоб готова страва вийшла ще ароматнішою, рекомендується додавати у воду запашний перець, лавровий лист та інші приправи до смаку.
Блиск – ознака здоров'я та доглянутості вашого волосся, проте повсякденний вплив забруднень, жорсткої води, хімічних засобів для укладання та гарячих інструментів може позбавити його цього бажаного сяйва, передають Патріоти України з посиланням на ТСН....
У світі набуває популярності так званий "превентивний ботокс", коли жінки віком від 20 до 30 років роблять інʼєкції ботулотоксину, щоб запобігти появі зморшок. . Але деякі лікарі закликають обережно ставитися до цієї тенденції – і не лише через "культ...