За словами медика, ковбаси краще їсти тільки на свята, через їх жирність та солоність. Дієтолог зазначає, що в першу чергу від вживання сирокопчених ковбас краще утриматися людям із захворюваннями серця, нирок, гіпертонікам, а також підліткам з проблемами шкіри, оскільки велика кількість солі і жиру може погіршити вже наявні проблеми. "Це продукт делікатесний, для свята. Не на кожен день", - підкреслила Білоусова.
За словами фахівця, варена ковбаса також не повинна бути частиною щоденного меню. Особливо небезпечна ковбаса, яка може містити більше 20% жиру, велику кількість харчових добавок і барвників, крохмалю. При цьому продукт, в складі якого вказана соя, а також ковбаса сіруватого кольору в більшості випадків може виявитися більш натуральною і безпечною.
"Іноді, якщо ковбаса зверху сіра, то вона просто залежалася. Якщо ж вона на зрізі така ж сірувата, тоді це правильна варена ковбаса", - уточнила лікар і порадила замінити покупну ковбасу аналогами домашнього приготування.
Літня активність павуків зростає, а разом з нею - ризик їх появи у домі. Втім, експертка з прибирання Анна Луїза поділилася у TikTok трьома простими та натуральними способами, які допоможуть позбутися непроханих восьминогих гостей, передають Патріоти У...
Чим насправді підкорює Subaru Forester? Свободою. Свободою їхати, куди заманеться, завдяки легендарному повному приводу. Але щоб ця впевненість не перетворилася на ілюзію, інженерні шедеври з Японії потребують уваги. І найперший крок до збереження цьог...