За словами медика, ковбаси краще їсти тільки на свята, через їх жирність та солоність. Дієтолог зазначає, що в першу чергу від вживання сирокопчених ковбас краще утриматися людям із захворюваннями серця, нирок, гіпертонікам, а також підліткам з проблемами шкіри, оскільки велика кількість солі і жиру може погіршити вже наявні проблеми. "Це продукт делікатесний, для свята. Не на кожен день", - підкреслила Білоусова.
За словами фахівця, варена ковбаса також не повинна бути частиною щоденного меню. Особливо небезпечна ковбаса, яка може містити більше 20% жиру, велику кількість харчових добавок і барвників, крохмалю. При цьому продукт, в складі якого вказана соя, а також ковбаса сіруватого кольору в більшості випадків може виявитися більш натуральною і безпечною.
"Іноді, якщо ковбаса зверху сіра, то вона просто залежалася. Якщо ж вона на зрізі така ж сірувата, тоді це правильна варена ковбаса", - уточнила лікар і порадила замінити покупну ковбасу аналогами домашнього приготування.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...