Пиріг виходить ніжним і красивим. Суфлейна начинка обов'язково
приведе вас у захват, а сам пиріг сподобається навіть тим, хто не любить
цей овоч. Готується пиріг швидко і так просто, що з ним впорається
навіть початківець кулінар, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для тіста
100 грамів вершкового масла
1 куряче яйце
2 столові ложки цукру
200 грамів пшеничного борошна
пів чайної ложки розпушувача
1 столова ложка сметани
Для суфле
800 грамів гарбуза
200 грамів цукру
3 курячих яйця
100 мілілітрів вершків 10%
пів чайної ложки кориці
пів чайної ложки імбиру
щіпка мускатного горіха
ваніль
1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
Приготування:
Приготуємо
тісто. У чашку кладемо розм'якшене вершкове масло, додаємо цукор і
збиваємо міксером до білого стану. Додаємо куряче яйце, сметану і все ще
раз збиваємо.
У масу просіваємо борошно і додаємо розпушувач,
все перемішуємо і збираємо в кулю. Замотуємо її в харчову плівку і
прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
Форму змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном.
Дістаємо
тісто і розкочуємо в коло. Перекладаємо його в форму для випічки,
обережно розподіляємо по дну і бортиках. Придавлюємо виделкою для краси,
дно проколюємо виделкою. Зверху кладемо шматочок пергаментного паперу і
будь-яку крупу (щоб тісто тримало форму). Ставимо в духовку, розігріту
до 180 градусів, і випікаємо протягом 25 хвилин.
З готової основи для пирога знімаємо пергамент і охолоджуємо.
Гарбуз
очищаємо від насіння, шкірки і нарізаємо шматочками. Кладемо його в
каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Варимо протягом 15 хвилин.
З
відвареного гарбуза зливаємо воду і перекладаємо в миску. Додаємо
цукор, ванільний цукор, корицю, імбир і мускатний горіх. Все збиваємо
блендером до однорідності. Потім додаємо яйця, крохмаль і вершки. Все
перемішуємо віночком до однорідності.
Готову масу переливаємо в основу для пирога.
Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. І запікаємо протягом 50 хвилин.
Готовий пиріг охолоджуємо, дістаємо з форми, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...