Пиріг виходить ніжним і красивим. Суфлейна начинка обов'язково
приведе вас у захват, а сам пиріг сподобається навіть тим, хто не любить
цей овоч. Готується пиріг швидко і так просто, що з ним впорається
навіть початківець кулінар, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для тіста
100 грамів вершкового масла
1 куряче яйце
2 столові ложки цукру
200 грамів пшеничного борошна
пів чайної ложки розпушувача
1 столова ложка сметани
Для суфле
800 грамів гарбуза
200 грамів цукру
3 курячих яйця
100 мілілітрів вершків 10%
пів чайної ложки кориці
пів чайної ложки імбиру
щіпка мускатного горіха
ваніль
1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
Приготування:
Приготуємо
тісто. У чашку кладемо розм'якшене вершкове масло, додаємо цукор і
збиваємо міксером до білого стану. Додаємо куряче яйце, сметану і все ще
раз збиваємо.
У масу просіваємо борошно і додаємо розпушувач,
все перемішуємо і збираємо в кулю. Замотуємо її в харчову плівку і
прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
Форму змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном.
Дістаємо
тісто і розкочуємо в коло. Перекладаємо його в форму для випічки,
обережно розподіляємо по дну і бортиках. Придавлюємо виделкою для краси,
дно проколюємо виделкою. Зверху кладемо шматочок пергаментного паперу і
будь-яку крупу (щоб тісто тримало форму). Ставимо в духовку, розігріту
до 180 градусів, і випікаємо протягом 25 хвилин.
З готової основи для пирога знімаємо пергамент і охолоджуємо.
Гарбуз
очищаємо від насіння, шкірки і нарізаємо шматочками. Кладемо його в
каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Варимо протягом 15 хвилин.
З
відвареного гарбуза зливаємо воду і перекладаємо в миску. Додаємо
цукор, ванільний цукор, корицю, імбир і мускатний горіх. Все збиваємо
блендером до однорідності. Потім додаємо яйця, крохмаль і вершки. Все
перемішуємо віночком до однорідності.
Готову масу переливаємо в основу для пирога.
Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. І запікаємо протягом 50 хвилин.
Готовий пиріг охолоджуємо, дістаємо з форми, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Ранньою весною потрібно підживлювати вишню, щоб пізніше отримати великий урожай. Чим підживити вишню навесні — читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України. Найчастіше вишню підживлюють восени, але якщо ви цього не зробили, не варто засмучува...
Виробники ліків детально описують в інструкції, як правильно приймати ті чи інші медикаменти. Проте існують певні правила вживання ліків, про які знають далеко не всі. Читайте про них в матеріалі ТСН.ua. Фахівці Міністерства охорони здоров'я розповіли,...