Сильно гальмує телефон: Як вимкнути фонові додатки на Android для пришвидшення роботи

Кожен власник смартфона бажає, щоб його гаджет працював максимально швидко та ефективно. Але з часом, збільшенням кількості встановлених програм, навіть потужні Android-пристрої можуть починати "тормозити". Один з простих способів оптимізації пристрою - це відключення зайвих фонових програм та служб, передають Патріоти України.

Встановлення жорсткого ліміту.

Як повідомляє "24 канал", додаткове обмеження активності додатків дозволяє знизити їхнє негативне вплив на продуктивність. Це стосується, зокрема, сповіщень. Вимкнути сповіщення утиліт може збільшити швидкість роботи, хоча це також зупинить надсилання сповіщень від певних додатків.

Вимкнення автоматичних оновлень програм.

Іноді оновлення програм може спричинити сповільнення пристрою, особливо, якщо додаток, який ви заблокували, знову активується після оновлення.

  • Запустіть Google Play.
  • Знайдіть непотрібну програму і натисніть на "три крапки".
  • Зніміть галочку з опції "автоматичне оновлення".
  • Так, програма залишиться на старій версії, а ви завжди зможете оновити її вручну.

Позбавлення від попередньо встановлених програм.

Виробники смартфонів часто "забивають" пам'ять вбудованими додатками, які рідко використовуються користувачами. Ці програми можна безпечно видалити, але слід бути обережним, щоб не видалити важливі системні компоненти. Завжди переконуйтеся, що додаток, який ви видаляєте, дійсно не потрібен вам.

Не забувайте про золоте правило технічної грамотності: перед видаленням чогось завжди робіть резервну копію. Це допоможе уникнути можливих проблем, якщо ви випадково видалили щось важливе. Слідкуйте за своїм смартфоном, слухайте його "потреби" та регулярно проводьте оптимізацію, і він буде служити вам вірою і правдою.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...