
Ну як же не порадувати рідних смакотою з яблук. Ось вам незвичний та дуже цікавий пиріг, який готується дуже просто, передають Патріоти України.
Інгредієнти на форму 20-22 см:
Приготування:
Масло покласти в морозилку, щоб було легше з ним працювати. У мисці змішуємо цукор, муку, манку, сіль, розпушувач та ванільний цукор. Тепер готуємо начинку — яблука натираємо на крупній тертці, якщо вони швидко темніють — збризніть лимонним соком та перемішайте.
Збираємо пиріг: На дно форми натираємо 30 грамів масла і розрівнюємо, зверху 130 грамів борошняної суміші і знову розрівнюємо. Далі яблука ділимо на 3 частини і одну з них викладаємо у форму, розрівнюючи та трохи ущільнити. Далі повторюємо шари борошняної суміші та яблук (всього в нас 4 шари борошна та 3 шари яблук). Зверху затираємо пиріг 120 грамами вершкового масла та розрівнюємо.
Розігріваємо духовку до 170 — 180 градусів, та випікаємо пиріг з яблуками 45 — 60 хвилин. Час випічки залежить від діаметра вашої форми і від особливостей духовки. Після приготування залишаємо остигати на пів години у формі і все!
Смачного!
У світі, де самопізнання стає дедалі важливішим, психологічні тести допомагають краще зрозуміти власні емоції, реакції та способи мислення. Подібні завдання не лише розважають, а й дають змогу побачити себе з іншого боку. Якщо ви готові до цього, дивіт...
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...