Ну як же не порадувати рідних смакотою з яблук. Ось вам незвичний та дуже цікавий пиріг, який готується дуже просто, передають Патріоти України.
Інгредієнти на форму 20-22 см:
Приготування:
Масло покласти в морозилку, щоб було легше з ним працювати. У мисці змішуємо цукор, муку, манку, сіль, розпушувач та ванільний цукор. Тепер готуємо начинку — яблука натираємо на крупній тертці, якщо вони швидко темніють — збризніть лимонним соком та перемішайте.
Збираємо пиріг: На дно форми натираємо 30 грамів масла і розрівнюємо, зверху 130 грамів борошняної суміші і знову розрівнюємо. Далі яблука ділимо на 3 частини і одну з них викладаємо у форму, розрівнюючи та трохи ущільнити. Далі повторюємо шари борошняної суміші та яблук (всього в нас 4 шари борошна та 3 шари яблук). Зверху затираємо пиріг 120 грамами вершкового масла та розрівнюємо.
Розігріваємо духовку до 170 — 180 градусів, та випікаємо пиріг з яблуками 45 — 60 хвилин. Час випічки залежить від діаметра вашої форми і від особливостей духовки. Після приготування залишаємо остигати на пів години у формі і все!
Смачного!
Тепла погода асоціюється у нас із довгими сонячними днями в саду з барбекю і, що менш чарівно, з комахами, які вторгаються у наш дім, передають Патріоти України. Якщо ви страждаєте від мух та інших комах, то вам пощастило, тому що експерт із боротьби з...
Популярність чайного гриба зростає, адже сьогодні чимало людей шукають здорові альтернативи газованим напоям. Хоча комбуча існує вже понад 2000 років, цей напій став справжнім трендом останнім часом, завдяки чому знайти його можна майже у кожному супер...