Запечений у духовці часник принесе на кухню не лише новий смак, а ще й казковий аромат. Ідеальне доповнення до салату та червоного вина! Цей рецепт підходить як для французького багета, так і будь-якої іншого довгастого хліба.
Порцій: 4
Час: 1 година
Інгредієнти:
Приготування:
Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...
У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...