Запечений у духовці часник принесе на кухню не лише новий смак, а ще й казковий аромат. Ідеальне доповнення до салату та червоного вина! Цей рецепт підходить як для французького багета, так і будь-якої іншого довгастого хліба.
Порцій: 4
Час: 1 година
Інгредієнти:
Приготування:
Не всі подарунки приносять радість. Деякі речі можуть образити, створити незручність або навіть принести невдачу з точки зору етикету чи народних прикмет, передають Патріоти України. 1. Гроші Дарувати гроші не завжди доречно. Це може виглядати як холо...
Рушники - незамінна річ у побуті, але ми рідко замислюємось, як правильно за ними доглядати. Лише кілька поширених помилок у пранні можуть призвести до того, що тканина втратить свої властивості: перестане добре вбирати вологу, стане жорсткою або почне...