Запечений у духовці часник принесе на кухню не лише новий смак, а ще й казковий аромат. Ідеальне доповнення до салату та червоного вина! Цей рецепт підходить як для французького багета, так і будь-якої іншого довгастого хліба.
Порцій: 4
Час: 1 година
Інгредієнти:
Приготування:
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...
Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...