Розповідаємо, які макарони вважаються небезпечними для здоров’я і чим їх замінити, посилаючись на ресурс «РБК-Україна», передають Патріоти України.
Фахівці наголошують, що макарони з рафінованого борошна вищого ґатунку не мають корисних речовин, оскільки біле борошно під час виготовлення втрачає всі корисні властивості злакових — з зерна видаляються оболонка і зародок, що призводить до повної втрати рослинної клітковини, вітамінів групи B та мінералів.
Зазвичай цей вид макаронів має високий глікемічний індекс, тому після вживання таких продуктів може бути стрімке підвищення рівень цукру в крові. Також учені вже давно довели, що вживання продуктів, виготовлених з рафінованого білого борошна, спричиняє появу серцево-судинних захворювань.
Все більше лікарів та експертів з інтегративної медицини сходяться на думці: найкращий спосіб почати день - зелений чай із лимоном, передають Патріоти України. Докторка Юдін Гаррі, яка працює у швидкій та практикує інтегративну медицину, називає цей на...
Ми виділяємо цілий фонтан хімічних речовин із різними запахами через пори шкіри та під час дихання. Деякі з них можуть сигналізувати про те, що ми хворіємо, і їх можна використовувати для діагностики хвороб - іноді навіть за кілька років до появи симпт...