Розповідаємо, які макарони вважаються небезпечними для здоров’я і чим їх замінити, посилаючись на ресурс «РБК-Україна», передають Патріоти України.
Фахівці наголошують, що макарони з рафінованого борошна вищого ґатунку не мають корисних речовин, оскільки біле борошно під час виготовлення втрачає всі корисні властивості злакових — з зерна видаляються оболонка і зародок, що призводить до повної втрати рослинної клітковини, вітамінів групи B та мінералів.
Зазвичай цей вид макаронів має високий глікемічний індекс, тому після вживання таких продуктів може бути стрімке підвищення рівень цукру в крові. Також учені вже давно довели, що вживання продуктів, виготовлених з рафінованого білого борошна, спричиняє появу серцево-судинних захворювань.
Багато хто вважає, що виляння хвостом у собаки завжди є ознакою радості. Проте ветеринарний експерт, доктор Джуліан Нортон, відомий як «Йоркширський ветеринар», розкриває справжні причини цієї поведінки, наголошуючи, що собачий хвіст є складним інструм...
На початку літнього сезону автомобіль потребує спеціальної перевірки — спека, пил, довгі поїздки і раптові зливи можуть вивести з ладу навіть справне авто, якщо не підготувати його вчасно. Ось чеклист, що саме треба перевірити в авто перед літом:. Зам...