Розповідаємо, які макарони вважаються небезпечними для здоров’я і чим їх замінити, посилаючись на ресурс «РБК-Україна», передають Патріоти України.
Фахівці наголошують, що макарони з рафінованого борошна вищого ґатунку не мають корисних речовин, оскільки біле борошно під час виготовлення втрачає всі корисні властивості злакових — з зерна видаляються оболонка і зародок, що призводить до повної втрати рослинної клітковини, вітамінів групи B та мінералів.
Зазвичай цей вид макаронів має високий глікемічний індекс, тому після вживання таких продуктів може бути стрімке підвищення рівень цукру в крові. Також учені вже давно довели, що вживання продуктів, виготовлених з рафінованого білого борошна, спричиняє появу серцево-судинних захворювань.
Щоденне споживання кисломолочного сиру може суттєво вплинути на здоров’я - як позитивно, так і з можливими нюансами. Які саме зміни відбудуться в організмі, якщо зробити цей продукт частиною щоденного раціону, передають Патріоти України. Високий вміст ...
Сидячий спосіб життя в зрілому віці пов’язаний зі зменшенням об'єму мозку та когнітивним спадом – навіть у тих, хто регулярно тренується. А у людей з генетичною схильністю до хвороби Альцгеймера ризики ще вищі. Про це йдеться у результатах дослідження,...