Правильно приготовлені рибні котлети практично не поступаються м’ясним. Але готують їх досить рідко. А все тому, що такі котлетки зробити дещо складніше. І для того, щоб страва вийшла на славу, треба застосовувати деякі хитрощі. Ось про них ми й поговоримо далі, передають Патріоти України.
Не всі знають, що готувати котлетки можна практично з будь-якої риби. Адже найчастіше їх роблять із щуки чи мінтаю. Тоді як для фаршу підійде будь-яка червона риба, судак, палтус, хек і навіть скумбрія. Звичайно, найсмачнішими вийдуть котлети із свіжої незамороженої риби. Але й із заморозки теж можна приготувати чудову страву. Головне, щоб риба була гарної якості.
Щоб надати рибним котлетам смаку та соковитості, не обійтися без додаткових інгредієнтів. У суху щуку часто додають фарш із жирної свинини або терту картоплю. Стосовно цибулі, то одну половину цибулі перекручують разом з рибою, а другу частину нарізають, обсмажують на олії і лише потім вводять у фарш. Це надасть котлетам солодкуватого смаку та пікантного аромату.
Також не варто забувати і про спеції. У рибний фарш додають білий чи чорний мелений перець, лимонний сік, сушений часник чи мелений коріандр.
Жарка таких котлет вимагає певної вправності. Рибні котлетки потрібно обов’язково запанірувати в борошні або сухарях, інакше вони можуть розвалитися. Спочатку їх потрібно швидко обсмажити на сильному вогні, щоб фарш схопився, і вже потім доводять до готовності на маленькому вогні під кришкою.
Всі хочуть стати багатими, але мало хто знає, як саме це зробити, передають Патріоти України . Мільйонери не просто "потрапили" на вершину — вони володіють унікальними звичками та секретами, які допомагають їм домогтися фінансового успіху. Ми розкрива...
Позичати речі у друзів чи знайомих - звичне явище для багатьох з нас. І хоч іноді це здається безпечним і навіть зручним способом, не всі предмети можна позичати, якщо не хочеш створити непорозуміння або навіть конфлікт. Існують деякі речі, до яких кра...