Правильно приготовлені рибні котлети практично не поступаються м’ясним. Але готують їх досить рідко. А все тому, що такі котлетки зробити дещо складніше. І для того, щоб страва вийшла на славу, треба застосовувати деякі хитрощі. Ось про них ми й поговоримо далі, передають Патріоти України.
Не всі знають, що готувати котлетки можна практично з будь-якої риби. Адже найчастіше їх роблять із щуки чи мінтаю. Тоді як для фаршу підійде будь-яка червона риба, судак, палтус, хек і навіть скумбрія. Звичайно, найсмачнішими вийдуть котлети із свіжої незамороженої риби. Але й із заморозки теж можна приготувати чудову страву. Головне, щоб риба була гарної якості.
Щоб надати рибним котлетам смаку та соковитості, не обійтися без додаткових інгредієнтів. У суху щуку часто додають фарш із жирної свинини або терту картоплю. Стосовно цибулі, то одну половину цибулі перекручують разом з рибою, а другу частину нарізають, обсмажують на олії і лише потім вводять у фарш. Це надасть котлетам солодкуватого смаку та пікантного аромату.
Також не варто забувати і про спеції. У рибний фарш додають білий чи чорний мелений перець, лимонний сік, сушений часник чи мелений коріандр.
Жарка таких котлет вимагає певної вправності. Рибні котлетки потрібно обов’язково запанірувати в борошні або сухарях, інакше вони можуть розвалитися. Спочатку їх потрібно швидко обсмажити на сильному вогні, щоб фарш схопився, і вже потім доводять до готовності на маленькому вогні під кришкою.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...