Це справді працює! Рибні котлети вийдуть ідеальними, якщо знати ці хитрощі

Правильно приготовлені рибні котлети практично не поступаються м’ясним. Але готують їх досить рідко. А все тому, що такі котлетки зробити дещо складніше. І для того, щоб страва вийшла на славу, треба застосовувати деякі хитрощі. Ось про них ми й поговоримо далі, передають Патріоти України.

Риба

Не всі знають, що готувати котлетки можна практично з будь-якої риби. Адже найчастіше їх роблять із щуки чи мінтаю. Тоді як для фаршу підійде будь-яка червона риба, судак, палтус, хек і навіть скумбрія. Звичайно, найсмачнішими вийдуть котлети із свіжої незамороженої риби. Але й із заморозки теж можна приготувати чудову страву. Головне, щоб риба була гарної якості.

Додаткові інгредієнти

Щоб надати рибним котлетам смаку та соковитості, не обійтися без додаткових інгредієнтів. У суху щуку часто додають фарш із жирної свинини або терту картоплю. Стосовно цибулі, то одну половину цибулі перекручують разом з рибою, а другу частину нарізають, обсмажують на олії і лише потім вводять у фарш. Це надасть котлетам солодкуватого смаку та пікантного аромату.

Також не варто забувати і про спеції. У рибний фарш додають білий чи чорний мелений перець, лимонний сік, сушений часник чи мелений коріандр.

Жарка

Жарка таких котлет вимагає певної вправності. Рибні котлетки потрібно обов’язково запанірувати в борошні або сухарях, інакше вони можуть розвалитися. Спочатку їх потрібно швидко обсмажити на сильному вогні, щоб фарш схопився, і вже потім доводять до готовності на маленькому вогні під кришкою.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Який хліб найкращий для здоров'я і не шкодить фігурі

вівторок, 23 липень 2024, 20:00

У харчуванні українців хліб здавна відіграє надзвичайно важливу роль. Але останнім часом цей продукт часто демонізують, нарікаючи, що він шкідливий для фігури та організму. Хоча дійсно існує такий хліб, який потрібно вживати якомога менше, є також і бе...

Варто включити в раціон! Названо продукти, які підтримують роботу мозку

вівторок, 23 липень 2024, 19:00

Щоб зберегти свій мозок здоровим і гострим, важливо звертати увагу на свої харчові звички. Нещодавні дослідження підтверджують, що регулярне вживання чаю, фруктів та овочів сприяє підтримці когнітивних функцій, передають Патріоти України. Включення цих...