
Правильно приготовлені рибні котлети практично не поступаються м’ясним. Але готують їх досить рідко. А все тому, що такі котлетки зробити дещо складніше. І для того, щоб страва вийшла на славу, треба застосовувати деякі хитрощі. Ось про них ми й поговоримо далі, передають Патріоти України.
Не всі знають, що готувати котлетки можна практично з будь-якої риби. Адже найчастіше їх роблять із щуки чи мінтаю. Тоді як для фаршу підійде будь-яка червона риба, судак, палтус, хек і навіть скумбрія. Звичайно, найсмачнішими вийдуть котлети із свіжої незамороженої риби. Але й із заморозки теж можна приготувати чудову страву. Головне, щоб риба була гарної якості.
Щоб надати рибним котлетам смаку та соковитості, не обійтися без додаткових інгредієнтів. У суху щуку часто додають фарш із жирної свинини або терту картоплю. Стосовно цибулі, то одну половину цибулі перекручують разом з рибою, а другу частину нарізають, обсмажують на олії і лише потім вводять у фарш. Це надасть котлетам солодкуватого смаку та пікантного аромату.
Також не варто забувати і про спеції. У рибний фарш додають білий чи чорний мелений перець, лимонний сік, сушений часник чи мелений коріандр.
Жарка таких котлет вимагає певної вправності. Рибні котлетки потрібно обов’язково запанірувати в борошні або сухарях, інакше вони можуть розвалитися. Спочатку їх потрібно швидко обсмажити на сильному вогні, щоб фарш схопився, і вже потім доводять до готовності на маленькому вогні під кришкою.
Блогерка Юлія Шевчук, яка ділиться смачними рецептами для тих, хто береже фігуру та відмовляється від цукру та борошна, запропонувала рецепт яблучного пирога, який можна зібрати за 10 хвилин, а потім буде випікати духовка, передають Патріоти України. З...
Стрибки напруги в українській енергетичній мережі триватимуть ще декілька років. Тому, аби вберегти свою техніку від поломок, українцям радять купити реле або стабілізатори напруги. Про це повідомив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харч...