Якщо вам набридло, що картопля постійно проростає, то спеціально для вас відомий шеф-кухар поділився порадою, як зробити так, щоб овоч залишався придатним до вживання якомога довше. Джек Штайн, шеф-кухар та директор мережі ресторанів Ріка Штайна, поділився методом "затискання", який забезпечує необхідні умови для зберігання картоплі, пише Express, передають Патріоти України.
"Щоб картопля пролежала якомога довше, закріпіть її затискачами; це стара техніка, коли ви ізолюєте її соломою та землею", - пояснив він. Спочатку вам потрібно вийняти картоплю з пластикової упаковки, в якій вона продається в супермаркетах . Потім ви повинні "покласти її у відро з землею зверху назовні в сухому місці, наприклад, у сараї".
Найкраще перевіряти картоплю кожні кілька тижнів, щоб переконатися, що вона не почала проростати. На жаль, достатньо лише однієї зіпсованої картоплини, щоб решта також почала проростати. Ознаки того, що картопля зіпсувалася Будь-яка картопля, яка зеленіє, має м’які плями або неприємний запах, зіпсувалася.
Зелена картопля містить "токсини", а це означає, що її не можна їсти; а картоплю, яка має запах цвілі або затхлості, слід викинути.
Інший експерт рекомендує зберігати картоплю в холодильнику (якщо у вас є місце). Якщо ви збираєтеся зберігати картоплю в холодильнику, переконайтеся, що температура там не перевищує 5°C. Це дозволяє їй залишатися свіжою втричі довше, тож у вас буде набагато більше часу, щоб приготувати з них щось смачненьке.
Після ситної вечері немає нічого кращого, ніж завантажити всі брудні прибори у посудомийну машину, передають Патріоти України. Одним натисканням кнопки навіть найзабрудненіший посуд стає чистим та блискучим. Але, як з’ясувалося, більшість людей корис...
Схуднення - завдання не з легких. У кожного з нас свій шлях до заповітної мети, але суть завжди одна: дефіцит калорій. Тобто, ми маємо витрачати більше енергії, ніж отримуємо з їжею, передають Патріоти України з посиланням на ВВС. "Тоді організм почина...