Ця річ зігріє вас навіть у найлютіший мороз! Лайфхак із утеплення спальні

Напередодні початку опалювального сезону та настання морозів варто подбати про утеплення житла й запастися речами, які допоможуть зігрітися взимку. Наприклад, інвестувати в покупку електропростирадла або придбати спеціальний наматрацник, передають Патріоти України.

Наматрацник — це захисний шар, що знімається, який закріплений на поверхні матраца. Такий чохол допоможе уникнути зовнішніх пошкоджень і забруднень, а якщо йдеться про наматрацник з підігрівом – то ще й зігріє навіть у найсуворіший мороз. Як пише видання Express, лайфхак із таким наматрацником зігріє ваше спальне місце і загалом спальню взимку.

У наматрацнику з підігрівом використовуються дроти з електричним нагріванням або нагріта вода для підвищення температури виробу. М’який топер (це тонкий матрац, який призначений для корекції нерівностей на ліжку або дивані, а також регулювання рівня жорсткості спального місця) можна покласти поверх матраца, щоб зігріти ліжко під час сну. А ще його можна надіти безпосередньо перед сном, щоб зігріти постіль та приготуватися до затишного нічного відпочинку. Цей наматрацник не лише зігріє вас, а й допоможе вашим м’язам розслабитися, а це означає, що вам буде набагато легше заснути.

Нюанс цього лайфхака: тримати наматрацник увімкненим всю ніч може виявитися дорогим задоволенням, тому спробуйте включити його за годину до сну, щоб, коли ви будете готові лягти в ліжко, ви не тремтіли від холоду.

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...

Куди там ресторанній! Картопля по-селянськи в духовці, яку кожен зможе приготувати

неділя, 5 травень 2024, 11:15

Приготувати картоплю по-селянськи не є складним завданням. Потрібно тільки мати натхнення та трохи продуктів, щоб зробити смачну закуску або гарнір до вечері, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні продукти:. Картоплю вимийт...