Вапняний наліт миттєво зникне! З яким засобом прокип’ятити чайник

Періодично в чайнику накопичується вапняний наліт, а внутрішні стінки покриває накип. Щоб повернути чистоту приладу, достатньо використовувати один підручний продукт, і мова не про лимонну кислоту, передають Патріоти України.

Швидко та без зайвих зусиль можна очистити чайник від нальоту за допомогою харчової соди. Про ефективний лайфхак розповідає Express.

Як прибрати накип у чайнику

Харчова сода — натуральний компонент, який часто допомагає домогосподарствам у прибиранні. Порошок можна використовувати не тільки при випіканні, а й з метою боротьби з вапняним нальотом. У чайниках сода добре видаляє білі відкладення з дна. Бонус у тому, що цей інгредієнт доступний, більше того, можливо, вже знаходиться на вашій полиці.

Що потрібно робити, щоб очистити чайник від нальоту:

  1. Просто додайте одну-дві столові ложки харчової соди в чайник і залийте водою;
  2. Закип’ятіть і дайте чайнику охолонути;
  3. Накип повинен розчинитися, тому обов’язково відразу вилийте рідину і наповніть чайник свіжою водою.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...