Не кожна господиня може похвалитися тим, що її випічка здатна зберігатися кілька днів без втрати якості, передають Патріоти України.
Часом уже наступного дня пироги та булочки здаються далеко не такими м’якими, як того хотілося б. Однак, деякі хитрощі допоможуть виправити цю проблему.
Борошно прийнято брати максимально якісне: продукт має бути найвищого гатунку від перевіреного виробника. У такому разі шанси на те, що випічка довго залишиться м’якою, суттєво підвищуються.
Також потрібно в процесі готування використовувати крохмаль: лише одна ложка продукту здатна позбавити борошняні вироби від черствості.
Мало хто знає про те, що в тісто варто додати невелику кількість меду. Усього однієї ложки буде достатньо для того, щоб позитивно вплинути на випічку.
У такому випадку варто трохи зменшити кількість цукру, щоб вироби не вийшли занадто нудними.
Невелика кількість житнього борошна також не дає булочкам стати твердими дуже швидко. Схожий ефект дає манка при введенні крупи в тісто для оладок.
Це стосується випічки, яка готується на молоці, приблизно п’яту частину рідини слід замінити звичайною питною газованою водою. Завдяки цьому компоненту вироби також вийдуть неймовірно пишними.
Новий рік – це особливий час, наповнений магією, радістю та очікуванням. Однією з найприємніших традицій цього святкового періоду є обмін подарунками. І що може бути кращим, ніж порадувати своїх маленьких діточок смачними та оригінальними солодкими под...
Швидке схуднення вимагає не лише дієти та фізичних вправ, а й уважного підходу до повсякденних звичок. Окрім того, що важливо слідкувати за тим, що ми їмо, не менш значущим є і час прийому їжі, передають Патріоти України. Експерти вважають, що оптималь...