Господарі-початківці стикаються з чималою кількістю проблем при приготуванні борщу, передають Патріоти України.
Йдеться про помилки з тривалістю варіння, обсягом інгредієнтів, що використовуються, і порядком їх додавання в страву.
Помилковими можуть виявитися і дії, які, на перший погляд, ніяк не змінюють якість борщу.
Так деякі кулінари навіть не підозрюють, що на смак страви може вплинути температура води, в яку було відправлено м’ясо. А цей нюанс має важливе значення.
Правильна температура води
Досвідчені господині нагадують: додавати м’ясний інгредієнт у киплячу воду не можна.
У цій ситуації продукт швидко «запечатується»: у ньому зберігаються його соки.
Якщо варене м’ясо вживатиметься як окрема страва, такий процес вплине на смак продукту позитивно.
А от якщо м’ясо є складовою борщу, то воно просто не віддасть страві свій смак. У результаті рідка страва не вийде наваристою: швидше за все, вийде просто «водичка», а не повноцінний бульйон.
Таким чином, при приготуванні страви слід пам’ятати нескладне правило: м’ясо можна заливати лише холодною водою.
І тоді не буде сумнівів у тому, що борщ вийде максимально смачним та ароматним.
Деякі люди можуть навмисно чи несвідомо впливати на ваше життя, приносячи нещастя. Важливо навчитися розпізнавати таких людей, щоб захистити себе від їх негативного впливу. РБК-Україна (проект Styler) розказує, що таке пристріт і як його позбутися. пер...
Сир є дуже популярним продуктом, який додають практично до всіх страв – від макаронів та омлетів до бутербродів і салатів. Існує величезна кількість різновидів сиру, тому його легко використовувати в раціоні, передають Патріоти України. Хоча сир має і ...