Водіям на замітку! Як легко й швидко позбутися вологості в салоні авто, не витрачаючи зайвих коштів

Зайва волога в автомобілі може з’явитися будь-якої пори року, але особливо часто ця проблема виникає взимку. Вогкість виникає в авто з кількох причин. Це може бути пов’язано із конструктивними дефектами, корозією, передають Патріоти України.

Найбільш поширеною причиною появи вологи в автомобілі є знос металу та ущільнювачів, пише Kobieta. Через це волога вільно проникає всередину автомобіля. Несправність може полягати й в засмічених дренажних каналах. Вони дозволяють відводити воду назовні у дощові дні. Якщо вони забиті брудом, листям або льодом, то не виконуватимуть свою функцію.

Також варто звернути увагу на килимки. Якщо вони зроблені з тканини, вони вбирають дощ та сніг із взуття. У закритому авто вони не мають змоги висохнути, через що на них може навіть з’явитися пліснява.

Позбутися вологості допоможе заміна ущільнювачів, салонних фільтрів та прочищення дренажних каналів. Якщо після цього в салоні авто все одно підвищена вологість, використовуйте народний метод боротьби з нею.

Як позбутися вогкості в машині

Найпростішим і найдешевшим виходом із ситуації буде покласти в машину бавовняний мішечок з рисом. Найкраще повісити його на дзеркало, ближче до скла. Він працюватиме так само як професійний поглинач вологи.

Місткість із сіллю теж підійде. Сіль є чудовим поглиначем вологи. Крім того, тримайте свій автомобіль у чистоті. Не залишайте в салоні їжу, негайно викидайте сміття. Регулярно пилососьте оббивку та килимки. Не забувайте про чищення кондиціонера.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...