Втомитеся збирати врожай: ТОП-3 найкращі підживлення для зростання огірків

Огіркам, як і іншим культурам на городах, для швидкого зростання необхідне підживлення. Досвідчені городники, зокрема, рекомендують використовувати розчин із додаванням молока та активованого вугілля, передають Патріоти України.

А автори тг-каналу «Ідеї для дачі та дому» називають три найкращі підживлення, які використовують для удобрювання огірків.

Ηacтой з цибулевого лушпиння

Ємність місткістю 3 літри заповнити на половину обсягу лушпинням від цибулі і залити окропом. Ηакрити кришкою і на 5 діб залишити настоюватися. Настій потрібно періодично перемішувати. Перед поливом концентрат слід розвести водою в пропорції 1:10. Підживлення вноситься двічі на тиждень.

Πташиний послід

Послід заливають водою у відношенні 1:20 і залишають у темному місці на 72 години. Потім засіб проціджують і розводять водою в пропорції 1:10. Під кущ вносять по 0,5 л підживлення. Його використовують тричі: через 2 тижні після висадки огірків, в період їхнього цвітіння і у сезон плодоношення.

Йодова підкормка

На 10-літрове відро води додається 30 крапель йоду. Під кожний кущ виливається по 1 л засобу. Підживлювати огірки можна кожні 2 тижні.

Досвідчені городники також рекомендують використовувати настій ячменю — три чайні ложки подрібнити блендером, додати 2 літри води і дати настоятися протягом доби. Потім настій розводять водою та вносять як під корінь, так і по листку.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...