Варення - це смачна і корисна заготовка. Зазвичай його готують влітку, однак є фрукти, доступніші в холодну пору - наприклад, мандарини, передають Патріоти України.
Варення за дотримання умов може зберігатися кілька років. Однак навіть правильно приготоване варення може зіпсуватися. Щоб уникнути харчового отруєння, важливо вчасно розпізнати ознаки псування варення. Про них розповіли на Ukr.Media.
Багато людей вважають, що варення з цвіллю можна їсти, якщо забрати ложкою уражені фрагменти. Однак це не так, адже цвіль — це грибок, який має кореневу систему, що проникає в товщу продукту. Навіть якщо ви зрізаєте видиму цвіль, її коренева система залишаєть в варенні і продовжує виділяти токсичні речовини.
Сиве пасмо може з’явитися несподівано, навіть коли ви вже знайшли улюблену зачіску. Воно часто супроводжується змінами текстури, густоти та блиску волосся, що робить його більш помітним, передають Патріоти України. Правда в тому, що сивина — це просто ...
Кортизол - це гормон стресу, який виробляється наднирковими залозами у відповідь на фізичний чи емоційний стрес. Хронічно підвищений рівень кортизолу може негативно впливати на здоров’я: викликати проблеми зі сном, підвищувати тиск, ослаблювати імуніте...