
Варення - це смачна і корисна заготовка. Зазвичай його готують влітку, однак є фрукти, доступніші в холодну пору - наприклад, мандарини, передають Патріоти України.
Варення за дотримання умов може зберігатися кілька років. Однак навіть правильно приготоване варення може зіпсуватися. Щоб уникнути харчового отруєння, важливо вчасно розпізнати ознаки псування варення. Про них розповіли на Ukr.Media.
Багато людей вважають, що варення з цвіллю можна їсти, якщо забрати ложкою уражені фрагменти. Однак це не так, адже цвіль — це грибок, який має кореневу систему, що проникає в товщу продукту. Навіть якщо ви зрізаєте видиму цвіль, її коренева система залишаєть в варенні і продовжує виділяти токсичні речовини.
Конденсат у холодильнику - поширена проблема, яка не лише псує продукти, а й може стати причиною неприємного запаху або розвитку цвілі. Основна причина - надмірна волога всередині камери та порушення циркуляції холодного повітря, передають Патріоти Укр...
З настанням холодів важливо підготувати свій автомобіль до низьких температур та слизьких доріг. Невелика профілактика допоможе уникнути поломок і зробить поїздки безпечнішими, передають Патріоти України.