Варення - це смачна і корисна заготовка. Зазвичай його готують влітку, однак є фрукти, доступніші в холодну пору - наприклад, мандарини, передають Патріоти України.
Варення за дотримання умов може зберігатися кілька років. Однак навіть правильно приготоване варення може зіпсуватися. Щоб уникнути харчового отруєння, важливо вчасно розпізнати ознаки псування варення. Про них розповіли на Ukr.Media.
Багато людей вважають, що варення з цвіллю можна їсти, якщо забрати ложкою уражені фрагменти. Однак це не так, адже цвіль — це грибок, який має кореневу систему, що проникає в товщу продукту. Навіть якщо ви зрізаєте видиму цвіль, її коренева система залишаєть в варенні і продовжує виділяти токсичні речовини.
Втомилися від безладдя вдома та постійного відчуття перевантаження? Метод 8+8+8 допоможе вам організувати простір і день, а також повернути внутрішню гармонію, передають Патріоти України. Філософія методу проста: розділіть день на три восьмигодинні бло...
Вчені все ще вивчають, що допомагає жити довго та здорово. Хоч відомо, що гени та спосіб життя важливі, дослідження показують: характер може грати не меншу роль. Як ми реагуємо на стрес, організовуємо день і ставимося до людей - усе це впливає на трива...