Нарешті літо, тож можна відзначити це традиційним охолоджувальним напоєм. Спробувавши один раз цей лимонад, наступні рази ви будете готувати тільки великими порціями та не будете визнавати іншого, впевнена кулінарка Вікторія Ісаєнко. За її рецептом вийде близько 10 літрів напою, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
апельсини — 4 шт.
лимон — 1 шт.
цукор — 1 кг
вода питна — 9 л.
Приготування
Апельсини і лимон покласти в морозилку на ніч (мінімально на 8−10 год.). Занурити їх на кілька секунд в окріп, порізати на шматочки та пропустити через м"ясорубку. Прокручену масу залити 3 л холодної питної води. Періодично помішувати. Через 15−20 хв. процідити через сито (залишки фруктів можете викинути, або зробити з них варення). Цукор розчинити у 2 л теплої води. Додати сироп до відфільтрованого настою, долити ще решту 4 л води і дати настоятися 1 годину. Перелити в пляшки, зберігати в холодильнику. За бажанням можна подавати з гілочкою м"яти.
Якщо ваш хліб черствіє до закінчення терміну придатності, можливо, ви неправильно його зберігаєте. Але ви можете зберегти його свіжим набагато довше, якщо загорнете у один предмет, який, ймовірно, вже лежить у вашій кухонній шафі, передають Патріоти Ук...
Від 1 травня в Україні майже весь автомобільний бензин (окрім А-98 та палива для ЗСУ) має містити щонайменше 5% біоетанолу. Про це повідомило видання the page, передають Патріоти України. Біоетанол — це спирт, отриманий із біомаси. Його октанове число ...