Забудьте про них! Названо чотири моделі штанів, які вийшли з моди і роблять дешевим навіть найстильніший образ

Штани - один із найпопулярніших предметів гардероба серед жінок на холодну пору року. Однак не всі дівчата стежать за перебігом моди і часом дуже часто носять неактуальні моделі, які псують весь образ. Якщо ви все ще носите скіні, то вам час переглянути свій гардероб. Ми розповімо про найнеактуальніші моделі і чим їх можна замінити, передають Патріоти України

Штани, які вийшли з моди та роблять дешевше навіть найстильніший образ

Штани або джинси-скіні, що перекладається як друга шкіра, вийшли з моди вже кілька років. Такі штани мало кому справді йдуть, хіба що дівчатам з ідеальною фігурою, а все тому, що підкреслюють абсолютно всі недоліки. Викидати їх необов'язково, проте вдягати з укороченим верхом, що облягає, точно не варто.

Застосувати скіни можна з об'ємним светром, подовженим худі або оверсайз сорочкою.

На їхню зміну краще взяти вузькі джинси, проте між тілом і тканиною має бути кілька сантиметрів повітря.

Кюлоти вже втратили свою шалену популярність, кілька років тому. Крім того, що їх дуже складно застосувати в осінньо-зимовому гардеробі, так вони ще й спотворюють фігуру.

Найкраще їм на зміну взяти теплі штани-палаццо повної довжини.

Принтовані штани, особливо квітковий та тваринний малюнки, досить спірна річ.

Якщо штани в квіти точно можна відправляти у сміття, то з хижим принтом можна спробувати створити більш-менш стильний образ.

Найкраще все ж таки взяти однотонні штани, необов'язково класичні чорні, можна звернути увагу на глибокі відтінки коричневого, бордового, а може навіть трендового яскраво-рожевого.

Штани з декором – антитренд. Всі ці блискітки, паєтки, камінці, вишивка та інше стали неактуальними. Все ж таки в моді зараз мінімалізм.

Замість декору краще взяти штани із защипами чи стрілками.

Корисний лайфхак: Як надовго зберегти воду свіжою в пластикових пляшках

понеділок, 20 травень 2024, 19:37

Такі рекомендації допоможуть в екстрених ситуаціях зберігати воду свіжою впродовж кількох місяців. Відключення світла й води через руйнування критичної інфраструктури змушують українців тримати запаси питної та технічної води. Тому варто знати, як можн...

Психологічний тест! Ваш стиль тримання телефону розкриє вашу справжню сутність

понеділок, 20 травень 2024, 19:12

Пропонуємо цікавий тест на визначення особистості. Те, як ви тримаєте телефон, розкаже усю правду про вас. . Цей тест на визначення вашої манери тримати телефон може багато чого розповісти про ваші інтереси, характер, поведінку, сильні та слабкі сторон...