Жіночий тест: Якою вас бачать чоловіки? Просто виберіть своє кольє на картинці і дізнаєтеся

Симпатії і смаки людини можуть дуже багато розповісти про її особистість, характер, поведінку, ідеали і цінності. Адже, як відомо, що всередині -те і зовні… Пропонуємо Вам невеликий, але дуже цікавий тест. Виберіть будь-яке з представлених нижче кольє – і дізнайтеся, що думають про вас чоловіки, коли бачать на вашій прекрасній шиї таку вишукану прикрасу, передають Патріоти України.

Важливе доповнення: якщо вам сподобалося не одне кольє, а кілька (наприклад два або три), розташуйте їх у порядку убування привабливості. Так ви зможете побачити, які якості в вас домінуючі, а які – другорядні.

Кольє № 1: Кокетка

Ви дуже жіночні, любите красиво одягатися. На вулиці Вас навряд чи можна зустріти без макіяжу і зачіски. Ви ретельно стежите за своєю зовнішністю. А витрати на косметику і парфумерію для вас – більш важлива стаття, ніж продукти харчування!

Любите справляти враження на інших, експериментувати з кольором і формою, змінювати зачіски. Ви дуже трепетно ставитеся до своєї сім’ї. Але головну увагу приділяєте чоловікові а не дітям! А ось робота для вас не дуже важлива, особливо якщо вона монотонна і не пов’язана зі спілкуванням, індустрією краси або будь-якими видами рукоділля.

Порада. Цінуйте свою жіночність! Сьогодні дуже важко знайти жінок, які зуміли зберегти і розвинути в собі «інські» енергії. Періодично боріться з виникаючою лінню і пасивністю, але пам’ятайте: в Вас живе кішка. Тому навчіться поважати і захищати свою економність в рухах і діях, властиві цій граціозній тварині!

Кольє № 2: Загадка

У вас однаково сильно розвинені емоції та інтелект. Дивлячись на Вас, люди згадують приказку: «Найпривабливіше в людині – це її душа!» Складна і багатогранна особистість, ви переживаєте кожну мить свого життя повніше, яскравіше і глибше, ніж інші люди.

При цьому Вас не потрібно вчити, як справлятися з труднощами або несподіваним щастям. Ваш глибокий, практичний, аналітичний розум краще будь-якого лікаря душ випише Вам рецепт порятунку! Саме до Вас звертаються знайомі (і незнайомі) люди, коли у них щось відбувається.

І для всіх у вашому великому серці знаходиться місце! Ви оригінальні у всьому – від одягу до думки по самих стандартних питаннях! Ще одна ваша сильна сторона – вміння переконати іншого (і себе) без будь-яких проблем. Ви дуже гнучкі в обставинах і спілкуванні. Хоча, як ніхто, вмієте зберігати і відстоювати важливі для Вас принципи.

Порада. Більше спілкуйтеся з людьми, довіряйте їм та життю в цілому. Відкиньте зайвий песимізм. Ваша внутрішня «глибина» – ознака високого ступеня зрілості. Тому використовуйте свої знання і розуміння на благо собі і людям.

Кольє № 3: Німфа

Ви – втілення вічної молодості, вічного руху, активності і життєлюбства. Вас легко впізнати за зовнішнім виглядом: Ви ретельно стежите за модою, але не визнаєте нічого зайвого, надлишку в одязі та аксесуарах. Лаконізм і мінімалізм – Ваші кращі друзі в усьому.

Якісні штани або джинси, добротна сорочка, зручне дороге взуття і рюкзак за плечима – найкращі супутники в пізнанні світу, невтомним дослідником якого ви є. Втім, в друзях Ви не маєте потреби. У вас їх досить. Ви вмієте спілкуватися з тими, хто заряджає вас радістю і заохочує до дій.

Також спокійно Ви прощаєтеся з тими, хто створює баласт або заважає Вашому шляху. Ви обожнюєте спорт, танці, екстремальний відпочинок і, звичайно, подорожі. Завжди яскрава і підтягнута, навіть в зрілості Ви залишитеся жінкою «без віку»: з моложавою зовнішністю і начинкою – без бурчання і старечих забобонів.

Порада. Збалансуйте активне зовнішнє життя з внутрішніми пошуками і самопізнанням. Придивіться до релігійно-духовних практик, медитації, йоги. Ваша харизма дуже сильна, Ваш вплив на навколишній світ дуже широкий. Залишилося лише поглибити вашу особистість – і Ви будете дуже близькі до досконалості!

Кольє № 4:Чарівниця

Чарівниці і феї всіх міфів і казок – це Ваш архетип! У Вас дивним чином співіснують Василиса Премудра, Меліфісента і фея Дінь-Дінь! Ви – жінка, яка може зварити кашу з сокири, з купи паперу спорудити незвичайну вазу для печива, а з купи старого мотлоху – створити розкішну сукню на дитячий ранок!

Творчий підхід і первозданне, магічне ставлення до всесвіту завжди були Вашими надійними інструментами. У Вас золоті руки, неприборкана фантазія і наполегливість в досягненні поставлених творчих цілей!

«Справжні», ґрунтовні чоловіки завжди звертають на Вас увагу. Адже саме таку жінку вони хочуть бачити господинею свого будинку і матір’ю своїх дітей!

Порада. Вам краще, ніж іншим типам, вдається поєднувати відносини зі світом і внутрішнє життя, перебування в особистому просторі. Але через велику кількість справ і «проектів» останнім вдається реалізуватися нечасто.

Для Вашого ж блага і для збільшення творчого потенціалу – приділяйте більше часу для спілкування тільки з собою, більше віддавайте собі, коханій! Знайдіть сили відмовитися від непотрібних контактів і зв’язків з «зайвими» людьми. Джерело натхнення народжується на самоті. Тому дайте йому забити з новою, потужною силою!

Кольє № 5: Леді

Жінка зі сталевим характером і нервами – це комплімент і справжній дар для сучасності! Швидше за все, Ви самі давно відчуваєте в собі неприборкану силу впливати, управляти і розширювати свій простір! У бізнесі і кар’єрних справах Ви відчуваєте себе, як риба у воді!

Ви дасте фору багатьом співробітникам чоловічої статі і готові йти до мети, незважаючи на перешкоди.

Ви дуже мобільні, маєте гострий, швидкий розум і блискавичні реакції, ділову інтуїцію і хватку, блискуче «читаєте» людей при першому знайомстві. Ви вимогливі, перш за все, до себе – і тому рідко даєте поблажку навіть найближчим родичам, не кажучи вже про працівників.

Ви завжди відповідальні і надійні для партнерів і керівництва. У вас високі життєві стандарти і не менш високі вимоги. Швидше за все, ви висунули їх не тільки через власні примхи. Як правило людей Вашого типу оточують ті, «кого ви приручили»: старі батьки, маленькі діти, невлаштовані або нездорові родичі.

Порада. Працюючи «за трьох», робіть зупинки для відпочинку (навіть якщо ви небачений трудоголік). Приведіть до гармонії внутрішній світ – і зверніть увагу на зовнішній! У ньому живуть не тільки дармоїди, а й приємні, гідні Вашої уваги люди!)

Кольє № 6: Королева

Ви, безсумнівно, – жінка-свято. Розкіш, блиск, веселощі – те, чого завжди просить ваша душа. Ви помітні здалеку завдяки яскравим вбранням і екстравагантним прикрасам. Як лев, цар звірів, Ви готові захищати, зглянутися, прощати …

Але також охоче і відкрито висловлюєте лють і гнів, якщо Вас образили або обмежили права Ваших близьких. Ви ніколи не збираєте образи всередині себе! Швидко випускаючи їх назовні, Ви швидко повертаєте собі активний настрій.

І, можливо, саме тому ніяка хвороба надовго до Вас не підступає. Ви любите компліменти, похвалу, обожнюєте бути в центрі уваги. Можливо, Вам не властивий кар’єризм, але і на останньому місці Ви ніколи не були. Життя балує Вас відведенням головних ролей у своєму фільмі!

Порада. Якщо у Вас є діти або співробітники у Вашому підпорядкуванні – постарайтеся знизити контроль, дозвольте оточуючим бути більш самостійною. Часто Вам буває важко стримувати емоції в конфліктних ситуаціях. Тому хоча б не забувайте визнавати свої помилки і вибачатися перед оточуючими за свої реакції. Королевам властиво бути милостивими!

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...

Куди там ресторанній! Картопля по-селянськи в духовці, яку кожен зможе приготувати

неділя, 5 травень 2024, 11:15

Приготувати картоплю по-селянськи не є складним завданням. Потрібно тільки мати натхнення та трохи продуктів, щоб зробити смачну закуску або гарнір до вечері, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні продукти:. Картоплю вимийт...