Планети на його боці: Астролог пояснив, чому Зеленському поки що так щастить

На думку Олега Горбаня, Порошенку, щоб перемогти Зеленського, потрібно показати, що він готовий здійснити рішучі зміни, але більш виваженим шляхом.

Зеленському щастить, бо він - Водолій? Фото: соцмережі.

Голова Асоціації астрологів «Геліос» Олег Горбань в інтерв’ю зазначив, що успіх на цих виборах Володимира Зеденського можна пояснити збігом астрологічних факторів, передають Патріоти України.

«Якби кандидат Зеленський брав участь у минулих виборах, йому б нічого не світило. І якщо ми перенесемося у майбутнє через п’ять років, то, мабуть, так само йому було б важко виставляти кандидатуру. Річ у тім, що нині почався часовий проміжок, коли з’являється можливість змінити курс країни, оновити його. Але ніхто не може передбачити, в який бік ця зміна може статися. Це дуже сильно залежить від морально-етичних якостей людини, кандидата у президенти», - пояснює астролог.

Він нагадує, що із 6 березня 2019 року планета Уран увійшла у знак Тільця на найближчі 7 років. (Планета Уран в астрології символізує прагнення вирватися з обмежень і умовностей у повсякденному житті. Уран - це рушійна сила, яка спонукає людину до протесту проти усталеного порядку речей, прагнення до незалежності і грі за своїми правилами – «Главком»). В той же час Володимир Зеленський - Водолій, його планетою, керуючою життєвою енергією є якраз планета Уран. «Планета Уран є надзвичайно сприятливою в контексті нових ідей, нових можливостей і виходу на нові рівні. Вона є планетою винахідників, за короткий час може змінити дуже багато чого в людині і в державі, вивести її на новий рівень», - пояснив Горбань.

На думку астролога, Порошенку, щоб перемогти Зеленського, потрібно показати, що він готовий робити рішучі зміни, але більш виваженим шляхом. «Існує так звана колія, в якій перебуває людина, з якої не сильно хочеться вирулювати, торувати щось нове. Але якщо зараз він не покаже бажання торувати нову колію, змінити щось у політичному, економічному, соціальному, військовому плані, то в такому випадку його просто переженуть», - вважає Горбань.

Джерело: Главком

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...