"9 з 10 категорично проти війни": Екс-депутат Держдуми РФ розповів про настрої в оточенні Путіна

Екс-депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков заявив, що 9 з 10 осіб в російських елітах категорично проти війни і взагалі не очікували цього. У коментарі він зазначив, що це ті люди, які були заточені на гроші, на особисте збагачення, забезпечення, розкішне Західне життя родичів, передають Патріоти України.

"Але їх ніхто не питав. Олігархів у нас немає. Олігархи мають політичний вплив, а у нас немає жодного бізнесмена з політичним впливом. У нас є Путін, і є його зграя-лійка, яка узурпувала в країні владу. Вони все і вирішують. Всі інші винні в тому, що вони допустили таку ситуацію – з еліт перетворилися в якихось боягузливих прислужників, які ні на що не впливають",-пояснив Гудков.

Також він зазначив, що дуже багато чиновників після 24 лютого просто виїхали з країни. Вони це зробили тихо. "Можна було і голосно, але вони вчинили саме так. Я думаю, що навіть в найближчому путінському оточенні є люди, яким це все не подобається, але спробуй піди до царя і скажи, що він не правий. Не факт, що ти потім заїдеш самостійно, а не в автозаку куди-небудь в СІЗО. Немає ніякої свободи і можливості донести альтернативну точку зору. Путін поки досить жорстко управляє силовиками, щоб проти нього плели якусь змову",-вважає Гудков.

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...