А Лондон та Рейк'явік що, вже ні? ​У "ДНР" знову зібралися брати Київ - зрадники України бояться за своє майбутнє

Голова так званої "громадської палати ДНР" Олександр Кофман виступив із загрозливою заявою на адресу України. Запроданець наполягає на захопленніенні Києва. Гучну заяву колаборант зробив в ефірі сепаратистського телеканалу "Юніон", зазначають Патріоти України.

Пропагандист "Юніон" спробував донести до представника окупаційної влади, що війну на Донбасі треба припиняти. "Всі ми чекаємо миру", - сказав телеведучий. Однак Кофмана це не влаштувало. Він категорично заявив, що хоче миру тільки на своїх умовах, так як в іншому випадку він і інші колаборанти можуть постраждати.

"Подождите. Мир добивается двумя путями: либо победой, либо поражением. После поражения тоже наступает мир, просто не все до него доживают. Нам нужен мир путем победы", - сказав Кофман.

Він уточнив, що "мир", на його думку, повинен бути досягнутий окупацією нових територій України, а також поваленням влади в Києві. "А ни в коей мере не путем сложения лапок и сдачи наших позиций. Тоже мир, но нас он не устраивает", - зізнався колаборант.

Українці в Мережі відповіли Кофману на плани йти на Київ. "О, давненько донецкие на Киев не ходили. Интересно, Саша лично вперед на мины в атаку побежит?" - задався питанням відомий блогер Necro Mancer.

Потрібні свої артилерійські снаряди та більше бронетехніки: Директор Rheinmetall розповів про будівництво збройових заводів в Україні, один вже працює

субота, 26 жовтень 2024, 18:14

Концерн Rheinmetall запланував в Україні будівництво чотирьох заводів з виробництва зброї. Один із них уже працює.Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю директора Rheinmetall Арміна Паппергера, передають Патріоти України. . "У нас бага...

Доленосні вибори в Грузії: Зафіксовано масову бійку - спостерігачі ловлять проросійську партію влади на фальсифікації (відео)

субота, 26 жовтень 2024, 17:23

У столиці Грузії Тбілісі біля виборчої дільниці №60 відбулася масова бійка, повідомляють грузинські ЗМІ. У бійці брали участь кілька десятків людей. Конфлікт стався у спальному районі міста Глдані, передають Патріоти України. Повідомляється, що в бійці...