Абрамович - гаманець Путіна, більш довірена особа, ніж Шойгу і Лавров, - Піонтковський

Політолог Андрій Піонтковський вважає, що олігарх Роман Абрамович є більш довіреною особою Володимира Путіна, ніж міністр оборони Сергій Шойгу та міністр закордонних справ Сергій Лавров, адже він є гаманцем президента Росії, передають Патріоти України.

Експерт поділився деталями в програмі "Студія Захід з Антіном Борковським" на телеканалі "Еспресо". "Роман Абрамович - це посланець Путіна. Усі в Росії знають, що Абрамович у тисячу разів ближчий до Путіна й більш довірений, ніж Шойгу, Лавров і будь-хто інший. Абрамович - гаманець Путіна", - зазначив Піонтковський.

Політолог наголосив, що Абрамович бере участь у перемовинах як довірена особа Путіна. "Мене насторожило дещо в стамбульських переговорах - присутність Абрамовича. Я не розумію його роль, я не знаю - він член української делегації, чи хто він? Пам’ятаєте цю угоду - держава заплатила Абрамовичу 13 млрд доларів за Сибнафту. Це Путіну заплатили. Абрамович веде переговори особисто від особи президента РФ Путіна. Ну, нічого поганого в цьому нема для української сторони. Путін призначив свого посередника, вони ведуть із ним серйозні переговори", - зауважив Андрій Піонтковський.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...