Адміністрація Байдена буде підтримувати Україну, але однозначно не чинного президента, - нардеп Ар'єв

Американці завжди дивляться не на персону, а на перспективу й вони будуть обов'язково мати співпрацю з Україною.

Адміністрація новообраного президента США Джозефа Байдена буде підтримувати Україну, але не чинного президента Володимира Зеленського. Про це заявив народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв у "Великому ефірі Василя Зими", передають Патріоти України.

"Ми бачимо, що стосунки української адміністрації, зокрема Зеленського, і перехідної адміністрації Байдена взагалі не склалися. Я можу нагадати, що 2016-го року, коли на виборах президента у США переміг Трамп, перша розмова між Дональдом Трампом і 5-м президентом України Петром Порошенком відбулася на 5-6 день після обрання Трампа президентом. Уже 80 днів після обрання Байдена президентом розмову з Зеленським влаштувати не вдалося", - зазначив народний депутат.

Володимир Ар'єв зауважив, що ситуація з запровадженням Сполученими Штатами Америки санкцій проти народного депутата від пропрезидентської фракції "Слуга народу" Олександра Дубінського має негативні наслідки і погіршує відносини адміністрації президента Зеленського та адміністрації новообраного президента США Джо Байдена.

"Американці завжди дивляться не на персону, а на перспективу й вони будуть обов'язково мати співпрацю з Україною, і це буде підтримка України. Це не буде підтримка Зеленського однозначно, це буде підтримка України. І тут як раз я сподіваюся на те, що принаймні залишаються зараз і політики, і професіонали, які здатні налагодити між Україною та Америкою місточок, який останні півтора року руйнував Офіс президента Зеленського", - наголосив нардеп.

Джерело: Еспресо.ТV

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...