"Але, диспетчер, мы падаем, с*ка!": Що сказали перед падінням російські пілоти в Єйську та як одного з них знайшли місцеві (відео)

Пілоти, які "героїчно" впали на житловий будинок в Єйську, катапультувалися і вижили. У мережі поширюють відео розмови з пілотом. На відео дуже чітко видно обличчя "героя", який не відвів літак від житлових будинків. Пілота зустріли місцеві, вони допомогли йому "розплутатись" із парашута, повідомляють Патріоти України.

На кадрах видно, що чоловік перебуває у свідомості. Він лежить на дорозі поблизу місця авіакатастрофи і не може підвестися. Місцеві жителі пропонують йому допомогу і знімають спорядження.

На тлі чути вибухи від боєприпасів, що детонують, які власне і перевозив літак.

Розмова пілота з місцевими:

– Нормально все?
– Так.
– Збили, так?
– Ні.
– Давай, кажи. Що треба, допоможемо.

Також у мережі опублікували перехоплення розмови пілота з диспетчером буквально за мить перед падінням.

Російські пілоти вбивають і росіян

Відомо, що на борту було двоє пілотів і вони обидвоє вижили, бо катапультувались – обрали цей шлях, замість того, аби відвести військовий літак якнайдалі від житлових будинків, аби уникнути жертв.

Наразі офіційно російська влада повідомила про 6 загиблих та 27 поранених. Ще 4 особи вважаються зниклими безвісти.

Однак, реальна кількість потерпілих може бути значно більшою. Адже багатоповерхівка горіла з першого по дев'ятий поверх. Вогнем охоплено щонайменше 17 квартир. Рятувальну операцію ускладнює те, що у будинку почали валитися плити.

Найближчі місяці - вирішальні: Україна і Росія у певний момент можуть "заморозити" війну за корейським сценарієм, - NYT

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:25

Серед членів адміністрації Джо Байдена зростає стурбованість стосовно того, що президент РФ Володимир Путін набирає необхідну силу для зміни траєкторії війни. Зрештою, обидві сторони можуть почати переговори про припинення вогню та замороження війни за...

"Ворог почав наступальну кампанію ще в жовтні минулого року": Селезньов дав прогноз, скільки часу триватиме активний наступ РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:53

Росія буде потужно атакувати на різних ділянках фронту ще приблизно тиждень або два. Про це заявив "Еспресо" колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов. За його словами, зазвичай масштабні наступальні операції можуть тривати в...