Атака "Кинджалами": Повітряні сили розкрили подробиці удару РФ, одна з ракет влучила в будинок з дітьми

Повітряні сили ЗСУ повідомили подробиці удару Росії аеробалістичними ракетами Х-47 "Кинджал" вранці 11 серпня, передають Патріоти України.

"Противник здійснив пуски 4-х аеробалістичних ракет Х-47 "Кинджал" з чотирьох літаків МіГ-31К. Пуски здійснювалися з повітряного простору Тульської та Липецької областей Росії. Ракети заходили у повітряний простір України з північного напрямку, прямуючи на південний захід в район аеродрому "Коломия" Івано-Франківської області", - говориться у повідомленні.

Зазначається, що одну ракету Х-47 вдалося знищити у межах Київської області. Решта вдарили недалеко від аеродрому. "Уражено об’єкти цивільної інфраструктури, є влучання однієї з ракет у житловий сектор. За даними Івано-Франківської ОВА, внаслідок ракетного удару російських терористів загинула дитина, є травмовані", - повідомили у ПС ЗСУ.

У Малі повстанці знищили колонну ЧВК Вагнер. Смерть карателя прийняв відомий рашистський пропагандист, що сіяв ненависть до українців

неділя, 28 липень 2024, 8:40

"Кращі солдати Росії" наразі ганебно тікають від "купки дикунів", відступаючи вглиб країни разом з військами місцевої хунти, котрим мали показати як треба по-справжньому воювати. Під час удару повстанцями-туарегами по колоні приватної військової кампан...