Атака України ракетами та безпілотниками: У ЗСУ розказали, скільки цілей вдалось збити

Російські окупанти у середу, 19 жовтня, атакували Україну ракетами зі стратегічної авіацій та водночас запустили іранські безпілотники. Про це повідомляє Повітряне командування ЗСУ. Загалом ППО станом на 16:00 збила 4 з 6 російських ракет та 10 іранських безпілотників, передають Патріоти України.

"Одну ракету знищено винищувальною авіацією, одну - зенітним-ракетним підрозділом у зоні відповідальності Повітряне командування "Центр" на Київщині та Вінниччині. Ще дві ракети – збито протиповітряною обороною Сухопутних військ на Чернігівщині", - йдеться у повідомленні.

Також з території Білорусі Росія атакувала Україну іранськими дронами Shahed-136. "Станом на 15.30 десять баражуючих боєприпасів було знищено протиповітряною обороною Повітряних Сил повітряного командування "Центр", - йдеться у повідомленні.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...