"#б твою мать, поставили как обезьяне": "Міністерка культури Криму" висловила невдоволення на нараді у Аксьонова (відео)

Так звана "міністерка культури" окупованого Криму Арина Новосельська матом відреагувала на несправну техніку. Все це відбулося на нараді з маріонеткою Кремля "головою" Криму Сергієм Аксьоновим. Відповідне відео опублікував у Telegram провладний кримський сайт "Кримінформ", зазначають Патріоти України.

Під час виступу так званого "глави Криму" Аксьонова, Новосельська перервала його фразою "Й#б твою мать, поставили, як мавпі". На це маріонетка Кремля Аксьонов попросив "міністерку" заспокоїтися: "Арина Вадимовна, успокойтесь, вы чего там? Что, вообще что ли? Коллеги, это что такое?".

"У меня машина отключилась, Сергей Валерьевич", - сказала Новосельська і вибачилася перед учасниками засідання.

"Тут є великий простір для подальшої роботи": Клімкін розповів, хто у світі може натиснути на Росію щодо завершення війни в Україні

субота, 4 травень 2024, 8:22

Якщо у вищого керівництва Китая виникне потреба у припиненні війни в Україні, Пекін зможе цього добитись. І хоча КНР не може вказувати Росії безпосередньо, лише у цій країни достатньо впливу на РФ. Про це OBOZ.Talk розповів дипломат, ексміністр закордо...